Breaking Bad

3. Sezon

Terk
Bölüm 1
/Terk
Yayın Tarihi: 21 Mart 2010
Uçak faciasının sonrasında Skyler, Walt'u evden ayrılmaya zorlarken terapi, Jesse'nin kazayla ilgili hissettiği sorumlulukla yüzleşmesine yardımcı olur.
Çatıdaki Pizza
Bölüm 2
/Çatıdaki Pizza
Yayın Tarihi: 28 Mart 2010
Skyler, boşanmayı kafasına koyarken hiçbir şeyden haberi olmayan Walt da, Meksikalı uyuşturucu karteline çalışan, intikam peşindeki iki tetikçinin hedefi haline gelir.
İhanet
Bölüm 3
/İhanet
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2010
Walt, Skyler'ın blöfünü görüp onun onayı olmadan eve geri taşınınca tansiyon yükselir. Jesse ise, uyuşturucu ticaretine geri dönmeyi düşünmektedir.
Yeşil Işık
Bölüm 4
/Yeşil Işık
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2010
Jesse, yeni üretim metamfetaminle işlere geri dönünce Walt da, müdahil olur. Skyler ise, patronuyla yaşadığı ilişkiden dolayı sıkıntılı bir dönemden geçmektedir.
Devam
Bölüm 5
/Devam
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2010
Skyler, Walt'un dönüşüne karşı tavrını gözden geçirirken Walt da, uyuşturucu ticaretine geri dönmeyi düşünür. Hank'in takıntısı, Jesse'ye pahalıya patlayacak gibidir.
Gün Batımı
Bölüm 6
/Gün Batımı
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2010
Eski karavanlarının bulunması, Walt ve Jesse'yi hızlı hareket etmeye iterken Walt, Gus'ın en son teknolojiyle donatılmış laboratuvarında işe geri döner.
Bir Dakika
Bölüm 7
/Bir Dakika
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2010
Hank, kariyerini riske atarak kendisine saldırınca Jesse, onu mahkemeye verip intikam almaya yemin eder. Skyler da, Jesse'yi vazgeçirmesi için Walt'tan yardım ister.
Yoğun Bakım
Bölüm 8
/Yoğun Bakım
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2010
Uyuşturucu kartelinin saldırısının ardından Hank hayatta kalma mücadelesi verirken Walt da, Jesse'yi ortak olarak alıp beladan uzak durmaya çalışır.
Kafka
Bölüm 9
/Kafka
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2010
Hank'in tedavisiyle ilgili seçenekler Marie'nin sigorta şirketiyle anlaşmazlığa düşmesine neden olur. Diğer yandan Jesse payını artırmanın yollarını arar.
Sinek
Bölüm 10
/Sinek
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2010
Metamfetamin laboratuvarına giren ve bir türlü ölmek bilmeyen sinek yüzünden Walt ve Jesse'yi uzun ve gergin bir gece beklemektedir.
Son Kapı
Bölüm 11
/Son Kapı
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2010
Hank yeteri kadar hızlı iyileşemediğini düşündüğü için mutsuzdur, Skyler Saul'un para aklama planını etraflıca sorgular. Jesse rehabilitasyondaki bir hastaya aşık olur.
Yetersiz Önlem
Bölüm 12
/Yetersiz Önlem
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2010
Jesse Combo'nun cinayetini planlayan satıcıların peşine düşer. Hank hastaneden çıkmayı kabul etmez. Skyler, kendi planını uygulaması için Walt'a baskı yapar.
Yeterli Önlem (Sezon Finali)
Bölüm 13
/Yeterli Önlem (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2010
Patronunun sokak satıcılarından ikisini öldürdükten sonra Walt, Gus'ın kendisini ve Jesse'yi öldürüp işe eski yardımcısıyla devam etmeyi planladığını fark eder.