Breaking Bad

1. Sezon

Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2008
Ölümcül akciğer kanseri teşhisi konan bir lise kimya öğretmeni, ailesini geçindirmek için metamfetamin yapıp satmaya başlar.
Yazı Tura
Bölüm 2
/Yazı Tura
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2008
Ters giden ilk uyuşturucu işi, Walt ve Jesse'yi iki cesedi ortadan kaldırmak zorunda bırakır. Skyler ise, kocasının bir haltlar karıştırdığından şüphelenmektedir.
Eksik Parça
Bölüm 3
/Eksik Parça
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2008
Walt, ilk uyuşturucu işinden geriye kalan pisliği temizlerken Skyler da, kocasının ikili yaşamı hakkındaki gerçekleri öğrenmeye oldukça yaklaşır.
Hasta Adam
Bölüm 4
/Hasta Adam
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2008
Hastalığının ardındaki gerçeği açıklamak zorunda kalan Walt, bu pahalı tedavinin masraflarını nasıl ödeyeceğinin çıkmazıyla yüz yüze gelir.
Yastık
Bölüm 5
/Yastık
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2008
Eski araştırma arkadaşı, Walt'un kanser tedavisinin masraflarını ödemek üzere cömert bir teklif yapınca Skyler, bu teklifi kocasına kabul ettirebilmek için çabalar.
Heisenberg
Bölüm 6
/Heisenberg
Yayın Tarihi: 02 Mart 2008
Tedavinin masrafları ve yan etkileri artarken Walt, Jesse'den uyuşturucuyu satabilecekleri bir toptancı bulmasını ister. Bu da, Jesse'nin başını belaya sokar.
Yasa Dışı (Sezon Finali)
Bölüm 7
/Yasa Dışı (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 09 Mart 2008
Jesse ölümden dönünce Walt, zalim Tuco için daha da fazla uyuşturucu imal etmeyi kabul eder. Skyler ise, kız kardeşinin mağazalardan hırsızlık yaptığından şüphelenir.