Birimiz Yalan Söylüyor
Apayrı karakterlerdeki beş liseli okulda ceza alınca bir araya gelir. Ama bir cinayet ve birtakım sırlar, içine düştükleri kedi-fare oyununda onları birbirlerine bağlar.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2021
Okul başlayınca blog yazarı Simon sınıf arkadaşlarının en derin sırlarını ifşa etmeye hazırlanır. Cezaya kalan öğrencilerden biri ölünce gözler dört öğrenciye çevrilir.
Birimiz Yas Tutuyor
Bölüm 2
/Birimiz Yas Tutuyor
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2021
Gizemli bir paylaşım sonrası Bayview Dörtlüsü hakkında söylentiler alıp yürür. Bronwyn bir düzmeceden şüphelenirken cinayet masası Addy'nin dolabında fıstık yağı bulur.
Birimiz Başkalarına Benzemiyor
Bölüm 3
/Birimiz Başkalarına Benzemiyor
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2021
Addy, TJ ve Jake ile yüzleşir. Ardından şüpheler Nate ve Cooper üzerinde yoğunlaşır. Kayıp dizüstünü bulan Bronwyn art arda ortaya çıkan gerçekleri durdurabilecek midir?
Birimiz Ünlü Oluyor
Bölüm 4
/Birimiz Ünlü Oluyor
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2021
Bronwyn stratejiler geliştirirken vaka tüm ülkede haber olur. Addy, Janae ile bağ kurmaya çalışır. Cooper kendisine duyulan güvensizlikle uğraşır. Nate geçmişle boğuşur.
Birimiz Kafayı Kırıyor
Bölüm 5
/Birimiz Kafayı Kırıyor
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2021
Sorgu altındaki Bronwyn yalanlarla örülü bir ağda çırpınır. Nate'e sürpriz bir ziyaretçi gelir. Cooper ebeveyn beklentilerini ve polisin şüphelerini idare etmeye çalışır.
Birimiz Dans Ediyor!
Bölüm 6
/Birimiz Dans Ediyor!
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2021
"Cinayet Kulübü"nün bir araya geldiği mezuniyet töreni dramaya sahne olur. Addy, TJ ile dans ederken Bronwyn ve Nate yakınlaşır. Korkutucu bir mesaj, yem işlevi görür.
Birimiz Vazgeçmiyor
Bölüm 7
/Birimiz Vazgeçmiyor
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2021
Polis, Bayview Dörtlüsü'nden birini tutuklar. Şimdi hızlı hareket edip okulu asma vaktidir. Janae, Bayan Avery'yi köşeye sıkıştırır. Vanessa bir itirafta bulunur.