Altın çağını yaşayan Berlin en büyük planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris'te bir çeteyle bir araya gelir.
Aşkın Coşkusu
Bölüm 1
/Aşkın Coşkusu
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Altın çağını yaşayan Berlin, bir gecede 34 şehirden 44 milyon avroluk mücevher çalacakları, neredeyse imkânsız gibi görünen bir soygun için Paris'te bir ekip toplar.
Çapa ve Kurt
Bölüm 2
/Çapa ve Kurt
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Roi ve Cameron, planı bozmakla tehdit eden Peder Toureaux'yu durdurmak zorundadır. Bu arada, Paris sokaklarında ve yer altı mezarlarında aşk kokusu vardır.
Embriyo Kozu
Bölüm 3
/Embriyo Kozu
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Her şey yolunda gidiyor gibi görünmektedir ama kısa bir süre için... Berlin hem mücevheri hem de Camille'i elde etme planları yaparken Damián kötü bir haber alır.
Sırtındaki Akvaryum
Bölüm 4
/Sırtındaki Akvaryum
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Soygun başlar; çete Berlin'in liderliğinden şüphe duymaya başladıkça gerilim had safhaya ulaşır. Keila ve Bruce, ayak izlerini yok ettiklerinden emin olmalıdır.
After Love
Bölüm 5
/After Love
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Cameron'un tetiklenen travması kanunsuz bir sokak yarışında patlak verir. Çetenin polisin elinden kaçmasıyla, planın yeni bir aşamasına geçilir ama polis hâlâ enselerindedir.
Limonlu Gece
Bölüm 6
/Limonlu Gece
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Camille'in şüpheleri giderek artmaktadır. Damián, Cameron ve Roi, tüm çetenin mazeretlerini geçersiz kılan, tedirgin edici bir karşılaşma yaşar. Paris'te bir pürüz çıkar.
Batı Dünyasındaki Tek Bakire
Bölüm 7
/Batı Dünyasındaki Tek Bakire
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Bruce, Keila'ya bir ölüm kalım meselesinde yardım ederken Sierra ve Murillo, soygunu inceleyen Fransız polisine katılır. Berlin nihai yenilgiye uğrar.
Soyu Tükenmekte Olan Bir Fil
Bölüm 8
/Soyu Tükenmekte Olan Bir Fil
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2023
Köşeye sıkışan çete, son bir kaçış planı yapar. Berlin'in son bomba için hazır olup olmadığını yalnızca zaman gösterecektir.