Ateşböceği
Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız olan Aslı, nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin yolları kesişince, aşk dolu bir serüvenin içine girerler.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 29 Haziran 2017
Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2017
Aslı’nın şüpheciliği, önünde açılan büyülü dünyanın çekimine direnmek için yeterlidir. Barış ise masum bir niyetle başladığı oyunun sandığı kadar kolay çözülemeyeceğini fark eder.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2017
Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2017
Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün ikisi için de masala dönüşür.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2017
Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin ortasına düşer. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailesi karışır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2017
Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstlerinden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düşerler. Artık ailelerinin de duyguları da söz konusudur.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2017
Aslı ve Barış'ın, Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk kendilerini ve ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2017
Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur. Aslı her şeyden habersiz onu bu durumdan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2017
Barış'ın Aslı'yı kendinden korumak için verdiği karar hiç tahmin etmediği bir yıkıma neden olur. Okula olan inancını tamamen kaybeden Aslı'nın kararı, Barış'ı yeni bir sınavın içine sürükler.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2017
Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna sürmeye başlamıştır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2017
Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış, bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur ve Aslı'nın planları suya düşer.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2017
Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2017
Saklı duygularının ortaya çıkmasıyla Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesilir. Yenilgiyi kabullenemeyen İlayda, Barış'ı ele geçirmek için Hakan’ın sırrını daha derinden araştırmaya başlar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2017
Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya gelir.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2017
Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Aslı Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Barış'ın artık Aslı'ya gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.