Aşk Yeniden
Lale ve Mete 29 yıllık evliliklerinin ardından boşanmışlardır. Tam evlerini ayırmak üzereyken yurtdışında okuyan kızları Eylül gelir. Üstelik yanında erkek arkadaşı vardır ve evlenmeye karar vermişlerdir. Kızlarına boşandıklarını söyleyemeyen anne baba onun mutluluğu için evcilik oyunu oynamaya başlarlar ve aşk yeniden başlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2007
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2007
Lale ve Mete’nin dünürlerle tanışma gecesi kabusa döner. Arslan’ın babası Hamido, onların boşanma kararını veren hakimdir. Yeni emekli olan Hamido onları nereden tanıdığını çıkarmaya çalıştıkça, yürekleri ağızlarına gelir. Paniğe kapılan Peruş durumu idare etmek isterken, zaten aileye çok temkinli yaklaşan Emel’i iyice şüphelendirir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2007
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2007
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2007
Hamit ve Emel çiftinin yakın aile dostu olan Banu'nun, Lale'nin evine daha sık gelecek olması düşüncesi, Laleyi çılgına çevirmektedir. Şenzat yeni bir aşka yelken açmıştır. Peruş, Lale ve Mete'yi bir arada tutmak, biricik yeğeni Eylül'ün mutluluğunu bozmamak için harekete geçme kararı alır. Aile büyüklerinin de davetli olduğu bir akşam yemeği, tam bir karmaşaya dönüşür. Gece'nin sonunda ise Eylül'ü büyük bir sürpriz beklemektedir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2007
Anne, babasının boşandığını öğrenen Eylül, onları yeniden bir araya getirebilmek için Peruş’la birlikte kolları sıvar. Ama yaptıkları plan işleri iyice karıştırır...
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 07 Ocak 2008
Lale ve Mete’nin boşandığına kulak misafiri olan Aslan, karmaşık duygular içindedir . Eylül’ün bu durumdan haberi olup olmadığını bilmeyen Aslan bir süre Eylül’den gizlemeye karar verir. Ayrıca Anne ve babasının bu konudaki hassasiyetini de bilmektedir. Onların sülalesinde hiç boşanma olmamıştır ve Hamit bey ve Emel hanım bu evliliğe engel olmak isteyebileceğini düşünür.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2008
Bir kaza sonucu kafasına sert bir şekilde bilardo topu çarpan Hamit'in, Lale ve Mete'nin boşandıklarını hatırlaması an meseledir. Bu durum evdeki herkesi tedirgin etmektedir. Hamit bey sonunda geçmişten bir şeyler hatırlamıştır. Fakat hatırladıkları kendi başını yakmakla kalmayacak, olaylar içinden çıkılamaz bir hale gelmesine sebep olacaktır. Eylül ve Aslan uygun bir fırsat bulup, birbirlerinden sakladıkları sırlarını açıklamak istemektedirler.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2008
Eylül ve Aslan, Lale ve Mete'nin uzun süre sakladığı sırrı öğrenmiş ve boşandıkları gerçeğiyle sarsılmışlarken, bir darbe de, Aslan'ın ailesinden gelir. Emel ve Hamido boşanma kararı alırlar. Eylül ve Aslan, evlenme planlarını bir yana koyup ailelerinin evliliklerini kurtarmaya çalışacaklardır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2008
Banu bir felakete daha neden olmuş, Lale ve Mete’nin boşandığını, sayesinde herkes öğrenmiştir. Eylül ve Aslan da kendilerine örnek aldıkları ailelerinin evliliklerinin yolunda gitmemesi ve sevgilerinin bitmesi üzerine bir karar aldıklarını ve evlenmekten vazgeçtiklerini açıklarlar. Peruş bu durumdan aileleri sorumlu tutar ve vakit kaybetmeden yeniden bir araya gelmeleri için kolları sıvar.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2008
Lale ve Mete'nin arası düzelecek mi? Banu, işine geri dönecek mi? Emel ve Hamido boşanmaktan vazgeçecekler mi? Ve, en önemlisi Eylül ve Aslan... Yeniden evlenme kararı alacaklar mı?
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2008
Olaylı kına gecesinin ardından iki aileyi de nikâh telaşı almıştır. Mete’nin mali krizi devam etmektedir. Eylül ve Aslan tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp, yine de mutlu olabilmek için çaba harcarlar. Emel Hanımın nikahtan önce yapmak istediği evlilik sözleşmesi yüzünden ortalık karışır. Nikah günü herkes için sürprizlerle dolu olacaktır.