Ash vs Evil Dead
Filmin kahramanı Ash şeytanlarla büyük bir mücadele içerisine girer ve ölülerin kitabını yakarak, güneşin de doğması ile şeytanları yok eder. Şeytanların elinden tek kurtulan Ash'tır. Kabusun bittiğini zannederek kulübeden dışarı çıkar fakat iblis hala Ash'ın peşindedir.Dizi, klasik korku filmi Evil Dead serisinin uzun zamandır beklenen devamı niteliğinde olacak. Ash Williams Evil Dead teröründen 30 yıl boyunca kaçmasına rağmen testeresini eline alarak şeytan avlama macerasına devam edecektir. Şeytan "Deadite" tüm insanlığa veba gibi bulaşmış, insanlığı yok etmekle tehdit etmektedir. Ash insanlığın tek umudu haline gelir ve nihayet şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2015
Ash'in tekdüze yaşamı, rahatsız edici bir imge ve birkaç iş arkadaşı nedeniyle altüst olur. Ajan Amanda Fisher, Yaşayan Ölüler hakkında hızlandırılmış bir ders alır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2015
Amanda, Ash'in izini sürer. Pablo kanlı bir hesaplaşma yaşar. Bu sırada Kelly, Ash'i kuşkulandıran bir telefon görüşmesi yapar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2015
Ash laneti bozma gücüne sahip bir adamı ararken gizemli bir kadın tesadüfen Kelly'nin ebeveynlerinin evini bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2015
Ash, Kelly ve Pablo, yeni bir ipucunu takip etmek için hızla geri çekilir. Ancak biri onları izlemektedir. Bu arada Ruby dramatik bir giriş yapar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2015
Kelly ve Pablo, Ash'in içine giren şeytanı çıkarmak için yardım arar, ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Ruby kuşkusu giderek artan Amanda'yla moral konuşması yapar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2015
Ruby'nin boyundan büyük işlere kalkışması Amanda'yı korkutur. Ash, saldırı planını Kelly ve Pablo'yla paylaşır, ama planla ilgili bir pürüz vardır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2015
Daha fazla silahlı adama ihtiyacı olan Ash, Kelly, Pablo ve Amanda silahlı milisleri ziyaret eder. Çok geçmeden oraya bir şeyin kendilerinden önce vardığını fark ederler.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2015
Şeytanlarıyla yüzleşmeye kararlı olan gergin Ash, her şeyin başladığı kulübeye geri döner. Bu arada Pablo ve Kelly, ormanda doğa yürüyüşü yapanlarla karşılaşır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2015
Ortada iki Ash olması, Kelly ve Pablo'nun kafasını karıştırır. Ardından kulübeye en olmayacak zamanda ziyaretçiler damlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2016
Kelly'nin Pablo'yu kitaptan kurtarmaya çalışması ve Ruby'nin Ash'e cazip bir teklifte bulunmasıyla kulübedeki olaylar doruk noktasına ulaşır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2016
Kelly'nin Pablo'yu kitaptan kurtarmaya çalışması ve Ruby'nin Ash'e cazip bir teklifte bulunmasıyla kulübedeki olaylar doruk noktasına ulaşır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2016
Pablo, Ruby'den Necronomicon ile ilgili sürpriz bir haber alır. Ash, babasıyla ortak bir noktaları olduğunu öğrenir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2016
Genç serserilerin Delta'yı çalmasının ardından, Ash ve Chet arabayı (ve Necronomicon'u) bu sefer kesin olarak geri almak için bir plan yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2016
Kelly ve Ruby iğrenç bir şeyle uğraşırken, Pablo isteği dışında bir yolculuğa çıkar. Ash ise doğaçlama yapmak zorunda kalır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2016
Yerel polisler tüyler ürperten bir olay mahalli ile karşılaşınca, Ash karakola götürülür ve burada gizemli bir telefon alır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2016
Ash ve arkadaşları Brock'un ablukaya alınmış evinde saklanırken, Ruby çok gerekli bir büyüyü bulmak için olağanüstü çaba sarf eder.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2016
Ash uyandığında yaşadığı her şeyin tuhaf şekilde yardımcı bir doktor tarafından sorgulandığını keşfeder.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2016
Ruby, Pablo ve Kelly, Ash'in izini bulup onu kurtarmak için terk edilmiş bir akıl hastanesine gider ve burada korku salan düşman Şerif Emery ile karşılaşırlar.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2016
Ash'in bir yanlışı düzeltme çabaları öngörülmeyen sonuçlara yol açtığında işler karışır. Bu sırada, Ruby ve Kelly ağaçların arasında bir sorunla karşılaşır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2016
Ruby ve Kelly Pablo tarzı bir gelecek için mücadele ederken, Ash, her ikisinin de kaderini belirleyebilecek bire bir düello için Baal'a meydan okur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2018
Ash, hırdavatçı ve yetişkin oyuncakları dükkânının büyük açılışına hazırlanırken eski bir aşkı uğrar ve ona geçmişleriyle ilgili şoke edici haberler verir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 04 Mart 2018
Ruby'nin şeytani bebeği, anne karnından çıkmak ister. Havalı baba Ash, Brandy ile yakınlaşmakta zorlanır. Kelly'nin yeni dostu, Pablo'nun sinirine dokunur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 11 Mart 2018
Eski bir aşkı, Ash ile flört eder. Ama Ash pek romantik bir ruh hâlinde değildir. Dalton, Pablo ve Kelly bir yolculuğa çıkar. Brandy babasına bir çıkış yolu sunar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 18 Mart 2018
Beklenmedik bir ziyaretçi Ash'in anılarını canlandırırken Kelly ve Brandy pek kendinde olmayan eski bir arkadaşlarından saklanır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Mart 2018
Ash, babalık kompleksi yaşayan sorunlu bir küçük çocukla mücadele eder. Kelly hem Pablo'nun aklını başına getirmeye çalışır hem de berbat bir yarayla uğraşır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2018
Kelly, silahını kuşanıp Ruby'yi ziyaret eder. Ash ve Brandy ise dikkat çekmemek için ellerinden geleni yapar. Ancak Sümer Şövalyeleri buna izin vermez.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2018
Brandy savaş planını açıklar, ama Ash bu stratejiye pek istekli yaklaşmaz. Ruby yeni birini karşılarken Pablo bir vizyon görür.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2018
Polis, Ash'i arama çalışmalarının kapsamını genişletir. Pablo tehlikeli bir planı dile getirir. Brandy aşina olmadığı bir yerde tanıdık bir yüze rastlar.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2018
Ruby ve Kelly, Zoe'ye zarar vermek için büyük çaba gösterir. Kitap kurdu Pablo ise Ash ve Brandy ile oyunu bitirecek bir strateji üzerine konuşur.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2018
Elk Grove ve dünya kaosa teslim olurken Ash devasa Kandar iblisiyle mücadele ederek cesaretini kanıtlamaya çalışır.