Arşiv 81
Birtakım hasarlı videokasetleri onaran bir arşivci, bunların kayıp yönetmeninin ve şeytani bir tarikatın karıştığı gizemli olayların içine çekilir.
Gizemli Sinyaller
Bölüm 1
/Gizemli Sinyaller
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Ailesini trajik şekilde kaybeden Dan, esrarengiz bir firma için video kasetleri onarmaya başlar ve videoları çeken kayıp kadınla aralarında bir bağ olduğunu keşfeder.
Wellspring
Bölüm 2
/Wellspring
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Dan, Melody'nin Visser araştırmasını adım adım takip ederken ölülerden mesajlar almaya başlar. Acaba o kasetleri izlerken onu izleyen kim? Tüm bunların altında yatan ne?
Korku Filmi
Bölüm 3
/Korku Filmi
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Melody, Jess ile yeniden Steven'a giderken geçmişte yaşananlar tekrarlanır. Mark bir bulguyu kontrol eder. Dan durumun haritasını çıkarmaya çalışır ancak yolunu kaybeder.
Ruhlarla Konuşanlar
Bölüm 4
/Ruhlarla Konuşanlar
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Ormandaki Dan beklenmedik biriyle karşılaşır. Kasetlerdeki Melody ise tarikattan haberdar olur ve sarsıcı bir seans sırasında bir temas kurar.
Aynanın İçinden
Bölüm 5
/Aynanın İçinden
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Melody müthiş bir ilhamla resim yapan Anabelle'i ararken yasak kata gittiğinde geçmişle şimdiki zaman birbirine girer. Derinden gelen bir müzik onu kayıp ruhlara götürür.
Çember
Bölüm 6
/Çember
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Çember daralırken panik artar. Dan bir önceki görevli hakkında bilgi alır. Melody, Visser'ın tehlikelerinin kaynağını bulmaya çalışır. Ancak kötülük yayılmaya devam eder.
Kayıkçı
Bölüm 7
/Kayıkçı
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2022
Lanetli bir filmin kaynağına dair sır perdesi kalkar. Iris, 1924'te Vos malikânesindeki kanlı bir ayin için Rose'u kullanır. Dan, Anabelle'i bulması gerektiğini anlar.