İki eski sevgili Ezgi ve Memet, sağlık örgütlerinin uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atma önerisine uymaya ve birlikte yürümeye karar verirler. Her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları patlayan, hiçbir kestirme yolu kısa olmayan, birbirine katlanamayan iki insan yine de her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye başlar.
Eski Sevgili
Bölüm 1
/Eski Sevgili
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2020
Eski sevgili, daimi arkadaş olan Ezgi ve Memet her gun beraber 10 bin adım atmaya karar verirler. Eski sevgiliyle yuruyuşten daha karmaşık bir şey varsa o da başka bir eski sevgiliyle karşılaşmaktır.
Yalan
Bölüm 2
/Yalan
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2020
Ezgi ve Memet sikici hayatlarına yuruyuşle bir amaç katmak isterken, kendilerini beklemedikleri kadar aksiyonun içinde bulurlar. Adrenalin huzur mu getirir, taşikardi mi?
İlişki Koçu
Bölüm 3
/İlişki Koçu
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2021
Herkesin bildiği yazısız bir kural vardır. İki kişinin arasında girersen sonunda sen kötü olursun. Ezgi, Memet ve kurallar yine buluşamıyor.
Ayrılık Çantası
Bölüm 4
/Ayrılık Çantası
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2021
Hiç eski sevgilinizden tuhaf bir şey istediniz mi? Mesela yeni sevgilinize ayrılık çantası teslim etmesini? Ezgi, bu zorlu kuryelik görevinde sadece Memet’e güvenebilir.
İnsanlık
Bölüm 5
/İnsanlık
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2021
İyilik yapıp denize atabilirsin ama parkta gördüğün çantayı açmazsın. Ezgi o çantayı açıyor ve sakin park yürüyüşleri, hiç beklenmedik bir yerde noktalanıyor.
Cesaret
Bölüm 6
/Cesaret
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2021
Paranın ve cesaretin kimde olduğu belli olmaz. Yeterince sinirlenmiş ve basenleri söz konusu olan bir Ezgi, Memet'i ve tüm esnaf alemini şaşırtıyor.
Mutluluk
Bölüm 7
/Mutluluk
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2021
Ezgi ve Memet sürekli mutsuzluk ve huzursuzluk veren iç seslerinden kurtulmaya çalışırken, daha beter bir dış ses ile karşılaşırlar. Mutluluk içimizde mi?
Kitle
Bölüm 8
/Kitle
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2021
Bir terapi yöntemi olarak dedikodu, bu sefer Ezgi ve Memet için o kadar da rahatlatıcı olmayacak. Aniden ortaya çıkan eski arkadaşlar, yeni kararların uygulanmasını zorlaştırıyor.
Monotonluk
Bölüm 9
/Monotonluk
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2021
Ezgi ve Memet sıkıcı hayatlarına yürüyüşle bir amaç katmak isterken, kendilerini beklemedikleri kadar aksiyonun içinde bulurlar. Adrenalin huzur mu getirir, taşikardi mi?
Cenk
Bölüm 1
/Cenk
Yayın Tarihi: 31 Aralık 2021
Tavsiye vermeyi canından çok seven Ezgi, Memet’in yeni işinde başarılı olması için karakterini acilen değiştirmesi gerektiğini söyler. Ancak yaşadıkları bir olay karşısında Memet’in bir karakterinin olmadığı hatta adının bile Memet olmadığı gerçeğiyle yüzleşir.
Jeton
Bölüm 2
/Jeton
Yayın Tarihi: 31 Aralık 2021
Herkesin konfor alanından çıkması şart değil, yapabilen var yapamayan var. Ezgi yine haklı çıktı ama keşke bu öngörüsünü kendi hayatında da kullanabilse.
Yas
Bölüm 3
/Yas
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2022
Yas nasıl tutulur, herkes tutabilir mi? Memet’e göre yas tutmak için belli bir refah sevyesinde olmalısın en azından bir evin olmalı. Elalemin evinde yas mas tutulmaz.
İyilik Hareketi
Bölüm 4
/İyilik Hareketi
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2022
İyilik yapıp denize atamayan Ezgi ve külyutmaz Memet iş başında. Ama ne yapıp edip sakin bir gölü bulandırmayı ve sonra içinde boğulmayı çok iyi beceriyorlar, haklarını yemeyelim.
Emlakçı Ruhu
Bölüm 5
/Emlakçı Ruhu
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2022
Ezgi ve Memet yalan söylemeyi doğru söylemekten daha çok sevmeseydi paraları ceplerinde kalacaktı ama ilerde Nobel ödülü alabilecek bir emlakçıyla da tanışmamış olacaklardı.
Not Defteri
Bölüm 6
/Not Defteri
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2022
Ezgi terapinin kendisini çok değiştirdiğine inanmak ister ama yanında, hayat felsefesi nabza göre şerbet vermek olan Memet varken terapide öğrendiklerini uygulamakta çok zorlanır.
Sarımsak
Bölüm 7
/Sarımsak
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2022
Sarımsak yeme özgürlüğümüz nerede başlar, nerede biter? Mehmet sarımsağa tercih edildiğini öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Ama tutarsız biri olduğu için işin çözümü zor olmaz.
Piknik
Bölüm 8
/Piknik
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2022
Leb demeden leblebiyi anlayan biriyseniz karşı tarafın işini kolaylaştırırsınız ama leblebi dendiği halde yine de anlamıyorsanız acaba siz yüzsüz olabilir misiniz?
Gerçek Dostluk
Bölüm 9
/Gerçek Dostluk
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2022
Ezgi ve Mehmet üçüncü bir arkadaşa hazır olduğunu sanar ama maço bir arkadaşa denk gelince sonuç; tutku, ihanet ve gözyaşı olur.