007: Bir Milyona Giden Yol
  • 007: Bir Milyona Giden Yol

  • Oyuncular: Brian Cox
  • Tür: Gerçeklik Aksiyon & Macera
  • Platform: Amazon Prime Video
  • Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2023
  • Son Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
  • Sezon sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı 8
  • Ülke: Birleşik Krallık Amerika Birleşik Devletleri
Sıradan dokuz çift dünya çapında epik bir maceraya atılıp hayatlarını değiştirecek 1.000.000 pauntluk ödülü kazanmak için Bond filmlerinden alınmış birçok zorluğu aşmaya çalışıyor. Arka plandaki beyin görevinde bulunan Yönetici ise dünyanın farklı yerlerine sakladığı on sorunun peşindeki çiftleri izliyor.
BİRİNCİ BÖLÜM
Bölüm 1
/BİRİNCİ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
James Bond filmlerinin Hollywood'lu yapımcılarından 007: Bir Milyona Giden Yol. Sıradan dokuz çift, Bond filmlerinden uyarlanan dünya çapındaki epik bir maceraya atılıyor. Kuzey İskoçya'da zorlu bir yürüyüşe çıkan James ve Joey kardeşler ile 1.000.000 paunt arasında on soru var. Tanıdık bir Rolls Royce, Venedik'te bir yarış ve bir İtalyan binasındaki gerilimli bir karşılaşma onları bekliyor.
İKİNCİ BÖLÜM
Bölüm 2
/İKİNCİ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
Bone Kardeşler, Venedik'teki boa yılanından kıl payı kurtuldular ama soruyu doğru cevaplayıp Yönetici'nin 25.000 paundunu kasaya koyabildiler mi? Evli çift Kamara ile Josh ise aileleri için daha iyi bir gelecek umut ediyorlar ama korkunç ve nefes kesici bir tırmanış yüzünden Josh'ın yükseklik korkusu sınanıyor ve 1.000.000 paunt kazanma hayalleri riske giriyor.
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Bölüm 3
/ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
Yönetici'nin Bond esintili dünyasının yeni konukları acil servis hemşireleri Beth ile Jen. Dünyanın dört bir yanındaki hastanelerde ve savaş alanlarında yıllarca yaralanmalarla ilgilenmiş olmanın getirdiği tecrübeyle rüştlerini çabucak kanıtlıyorlar. Venedik lagününde maceraya dalarak 50.000 paundu kasaya atan Bone Kardeşler ise kendilerini acımasız Amazon yağmur ormanında buluyorlar.
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Bölüm 4
/DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
Atacama Çölü, Şili. Dünya'daki en düşmanca yerlerden biri ve Yönetici'nin Kamara ile Josh için seçtiği yeni haşin oyun sahası. Seraptan sağ çıkan çiftimiz 100.000 paundu kasaya atıp 1.000.000 pauntluk soruya bir adım daha yaklaşmak için uğraşıyor. Serüvenlerinde beklenmedik bir yola sapıp çölde ilerleyecekler, azim göstermeleri ve hem fiziksel hem zihinsel anlamda dayanıklı olmaları gerekecek.
BEŞİNCİ BÖLÜM
Bölüm 5
/BEŞİNCİ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
Bu yüksek oktanlı bölümde, kalan çiftleri dünyanın bazı ikonik yerlerinde görüyoruz. Venedik'in gizli çatılarında, İstanbul'un kalabalık pazar yerlerinin tepelerinde geziniliyor ve Şili çölünde hareket hâlindeki trene atlanırken nefesler kesiliyor. Bone Kardeşler, Jamaika'nın altın kumlarında kısa bir süreliğine mola verip batık bir gemi ve 200.000 pauntluk soru için epik bir maceraya atılıyor.
ALTINCI BÖLÜM
Bölüm 6
/ALTINCI BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
Mütevazı başlangıçlarından kilometrelerce uzakta, Jamaika sahilindeki batık bir katamarana gelen Bone Kardeşler'in önünde 200.000 pauntluk soru duruyor. James ile Sam çölün derinliklerinde mahşerî bir hayalet kasabaya gelip akılalmaz bir soruyla karşılaşıyor. Katarsise yol açan volkanik maceranın ardından Kamara ile Josh, Jamaika'daki Black River'ın bataklığında, timsah dolu sularda cebelleşiyor.
YEDİNCİ BÖLÜM
Bölüm 7
/YEDİNCİ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
1.000.000 pauntluk ödül çöldeki bir çiftin uzay keşfi bilgilerine bağlı. Jamaika'nın Kingston şehrinde bir çift denize açılıp kayıp bir yük gemisini arıyor. Kalan çiftlerin önünde 300.000 pauntluk soru var. Yönetici onları Jamaika sahilindeki özel bir villada bulunan lüks, pahalı bir kumarhaneye davet ediyor. Şimdiye kadarki en zor soruyu görmek için zar atmak zorundalar.
SEKİZİNCİ BÖLÜM
Bölüm 8
/SEKİZİNCİ BÖLÜM
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2023
007: Bir Milyona Giden Yol'un bomba gibi final bölümü için geriye üç çift kaldı. İsviçre Alpleri'ne bırakılan çiftler bel hizasına gelen karların kapladığı dondurucu yamaçlarla dolu meşakkatli bir pisti aşıp ücra bir buz gölüne gitmeliler. Yönetici'nin bir soru çantasına patlayıcı yerleştirdiğini öğreniyorlar. Patlamadan önce bombayı vurmaları lazım, yoksa serüvenleri son bulacak.