Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Simon Cowell sevgilisi Lauren Silverman ve oğlu ile Barbados'ta - Magazin haberleri
        • 1

          "Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" gibi yarışmaların yaratıcısı olan ünlü yapımcı ve sunucu Simon Cowell, sezon boyunca gerçekleştirdiği yoğun çalışma programının yorgunluğu sevgilisi Lauren Silverman ve oğlu Eric ile birlikte atıyor.

        • 2

          Uzun bir süredir Barbados'ta tatil yapan Cowell'ın hemen her günü paparazziler tarafından çekilen fotoğrafları da basına yansıdı.

        • 3

          AİLESİYLE KEYİF YAPTI

          Barbados'un mavi sularında keyif yapan 61 yaşındaki ünlü yapımcı, sevgilisi ve ailesiyle de yakından ilgileniyor.

        • 4

          SU SPORLARIYLA İLGİLENDİ

          Gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkaran Simon Cowell, ayrıca su sporlarıyla da ilgilendiği görülüyor. Sevgilisi ve oğlu ile tekne keyfi yapan Cowell'ın o anları objektiflere böyle yansıdı.

        • 5

          ARKADAŞININ EŞİNİ HAMİLE BIRAKMIŞTI

          Öte yandan 2021 itibariyla 600 milyon dolarlı bir servetin sahibi olan Simon Cowell, yaptığı işler kadar özel hayatıyla da gündemde. Cowell, oğlu Eric'in annesi Lauren Silverman ile 2010'lu yılların başında yasak ilişki yaşamıştı.

          O dönemde yakın arkadaşı Andrew Silverman'in eşi olan Lauren Silverman ile yaşadığı aşk, genç kadının hamile kalmasıyla ortaya çıkmıştı.

        • 6

          "PİŞMANLIK DUYUYORUM"

          Simon Cowell, 2014 yılında The Mirror gazetesine verdiği röportajda, "Hayatımın bu döneminden pişmanlık duyuyorum. Bu benim gurur duyduğum, ya da olmasını istediğim bir şey değildi. Kimseyi incitmek gibi bir amacım yoktu." diye konuşmuştu.

        • 7

          "SORUMLULUKLARINIZI YERİNE GETİRMELİSİNİZ"

          Cowell, daha sonra sözlerini ,"Ama bunlar oldu. Sadece oldu. Siz de bunlarla başa çıkmak zorundasınız." diye sürdürmüştü.

          Bu konuyla ilgili bir nasihatte de bulunan ünlü yapımcı, "Tek söyleyebileceğim, eğer bir gün başınıza böyle bir şey gelirse, bununla başa çıkmaya çalışmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz." ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa