Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Simge Sağın'ın transparan tarzı - Günün Magazin Haberleri
        • 1

          Simge Sağın (40), dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, önceki gün İzmir'de sahne aldı. Sağın, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu.

        • 2

          TRANSPARAN SİMGE

          Gecede transparan mini bir elbise giyen Simge Sağın, konserden fotoğrafları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        • 3

          Sağın'ın iddialı tarzı sosyal medyada çok konuşuldu. Şarkıcının gönderisi kısa sürede 70 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        • 4

          "SAHNEDEKİ SİMGE İLE EVDEKİ SİMGE ARASINDA ÇOK FARK VAR"

          Öte yandan daha önce, "Sahnedeki Simge ile evdeki Simge arasında çok fark var." diyen şarkıcı, "Evdeki Simge çok sakin rahat giyinen, sahnedeki Simge ise enerjik ve havalı bir kadın." şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          "KIYAFETLERİME HARCADIĞIM PARAYA HİÇ ÜZÜLMEM"

          Sahnede bir giydiğini bir daha giymenin profesyonelce bir davranış olmadığının altını çizen Simge Sağın, "Sahne benim vitrinim. Onun için çok özenli davranıyorum. Şarkılarıma, sahneme ve kıyafetlerime harcadığım paraya hiç üzülmem." ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          GİYDİĞİ KIYAFETLERİ ŞARKICILARA GÖNDERİYOR

          Sağın, giydiği kıyafetleri ise Adana, Ankara ve Gaziantep'te sahne alan şarkıcılara gönderdiğini dile getirmişti. Bu durumu gelenek haline getiren sanatçının kostümlerinin kuru temizleme yapıldıktan sonra altı ayda bir kargolanarak, yeni sahibine ulaştığı öğrenilmişti.

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa