Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sıla ve İlker Kaleli'nin manzaralı sohbeti
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İlişkileri yılın ilk aylarında başlayan ve ilk kez yazın Bodrum’da objkektiflere takılan Sıla ile İlker Kaleli, sonbaharın gelişiyle birlikte İstanbul’a döndü.

        • 2

          Çift, önceki gün Kaleli’nin Rumelihisarı’nda bulunan evinin bahçesinde görüntülendi.

        • 3

          Boğaz manzarasına karşı kahve içip koyu bir sohbete dalan Sıla ve İlker Kaleli, muhabirlerden daha fazla fotoğraf çekmemeleri için ricada bulundu.

        • 4

          AŞKINI BU SÖZLERLE İLAN ETMİŞTİ

          Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan Sıla ile İlker Kaleli, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etmişti. Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı.

        • 5

          "CANIMIN CANI"

          Sıla ise yayınladığı bu kareye, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düşmüştü.

        • 6

          GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ

          Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile geçtiğimiz yıl ocak ayında nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü şarkıcının evliliği çok uzun sürmemiş ve boşanmıştı.

        • 7

          İkili, ayrılık haberlerini de sosyal medyadan duyurmuştu:

          Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa