Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shiloh Jolie Pitt'in annesi Angelina Jolie'ye olan benzerliği dikkat çekti - Magazin haberleri
        • 1

          Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie (46), başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Eternals'ın İtalya'nın başkenti Roma'da, 2021 Roma Film Festivali kapsamında yapılan galasına kızları Shiloh (15) ve Zahara (16) ile birlikte katıldı.

        • 2

          Gri renkli, parıltılı uzun bir elbise giyen Jolie, kırmızı halıda Shiloh ve Zahara ile el ele poz verdi. Küçüklüğünden beri hep erkek kıyafetlerini giymeyi tercih eden Shiloh galaya elbiseyle katıldı.

          Zahara da beyaz bir kıyafetle kırmızı halıda beyaz bir elbise giymeyi tercih etti. Ayrıca Shiloh'un annesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

        • 3

          Jolie'nin diğer çocukları; Maddox, Pax ile ikizler Vivienne ve Knox, galaya katılmadı.

        • 4

          Kırmızı halıda filmin Oscar ödüllü yönetmeni Chloe Zhao, Marvel yapımcısı Victoria Alonso ile oyuncular Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan ve Richard Madden de poz verdi.

          Oscar’lı yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturduğu 'Eternals' filmi, 5 Kasım'da gösterime giriyor.

          Fantastik ve bilim kurgu türündeki film, kozmik varlıklar olan Celestiallar'ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar'ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

        • 5

          Bir süredir kırmızı halı etkinliklerine çocuklarıyla birlikte boy göstermeyi alışkanlık haline getiren Jolie, geçen hafta da Hollywood'daki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşen prömiyere oğlu Pax hariç beş çocuğuyla katılmıştı.

        • 6

          ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK AYRILIK GETİRDİ

          Öte yandan Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili şoke edici bir iddiada bulunmuş ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

          FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.


          İkilinin; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı tane çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa