Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sheeraz Hasan'dan Kim Kardashian'a sürpriz evlilik teklifi - Magazin haberleri
        • 1

          Dört çocuğunun babası, rap şarkıcısı Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, alışılmışın dışında beklenmedik bir evlilik teklifi aldı.

        • 2

          "EVLEN BENİMLE"

          Oyuncu ve medya grusu olarak tanınan Sheeraz Hasan, Los Angeles'ın ünlü Sunset Bulvarı'ndaki bir binaya yerleştirdiği reklam tabelası aracılığıyla Kardashian'dan kendisiyle evlenmesini istedi.

          Hasan'ın bir aylığı 150 bin dolara kiraladığı bu billboard'da kendi fotoğrafının üzerinde, "Kim K, evlen benimle" yazısı bulunuyor. 40 yaşındaki reality show yıldızı ile Sheeraz Hasan, Kim Kardashian'ın kariyerinin ilk dönemlerinde sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya geliyorlardı.

        • 3

          "ONU MUTLU EDECEK TEK ERKEK BENİM"

          Sheeraz Hasan, kendisine konuyla ilgili soru soran gazetecilere, "Her milyarder, her milyoner, her politikacı, her kral ve prens... Herkes Kim Kardashian'la evlenmek ister... Ama bir şey var, ben Kim'in istediği şöhreti biliyorum. Onu mutlu edebilecek tek erkek benim" yanıtını verdi.

        • 4

          BİRÇOK ÜNLÜ YILDIZLA ÇALIŞIYOR

          İngiltere doğumlu Pakistan asıllı Hasan, birlikte çalıştığı kişi ve kuruluşların tanıtımı için düzenlediği kampanyalarla tanınıyor. Sheeraz Hasan'ın birlikte çalıştığı ünlü isimler arasında Kim Kardashian'ın yanı sıra Paris Hilton, Justin Bieber, Priyanka Chopra, Miley Cyrus ve Zendaya da yer alıyor.

        • 5

          EVLİLİK SÖZLEŞMESİNE BAĞLI KALDILAR

          Öte yandan dört çocukları bulunan ve boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

        • 6

          ÜÇ KEZ EVLENDİ

          Kim Kardashian ve Kanye West, 2014 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünyaevine girmişti.

          Kardashian, West ile üçüncü evlililiğini yapmıştı. ABD'li yıldız, 2000 yılında müzisyen Damon Thomas ile yaptığı evliliği 4 yıl sürmüştü.

          Kardashian, 2011'de ise basketbolcu Kris Humphries ile nikah masasına oturdu ancak 2 yıl sonra ayrılık kararı almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa