Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere uğurladı - Magazin Haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile Metin Tekin'in evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, önceki gece Arnavutköy'de sevgilisi Sofia ve annesiyle birlikte görüntülendi.

        • 2

          Yakın zamanda askere gideceğini dile getiren Tekin, kısacık kestirdiği saçları ile ilk kez objektiflere yansıdı. Tarık Emir Tekin'in gece geç saatler olmasına rağmen taktığı güneş gözlüğü dikkat çekti.

          Vatani görevini yapacağı Maltepe'deki birliğine teslim olacağını belirten oyuncu, mekan çıkışında aracına yönelmeden önce sevgilisi ve annesine birer kırmızı gül almayı da ihmal etmedi.

        • 3

          "BİRAZ DUYGUSALLAŞTIM"

          Ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Şevval Sam, "Şimdi yolcu ettim oğlumu, teslim olacak. O da ben de çok heyecanlıyız. Biraz da duygusallaştım haliyle..." demekle yetindi.

        • 4

          "HAFTAYA ASKERE GİDECEĞİM" DEMİŞTİ

          Geçtiğimiz hafta görüntülenen Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. 25 yaşındaki oyuncu, "Haftaya askere gidiyorum. Onun öncesinde kız arkadaşımla biraz keyif yapalım diye kahve içmeye geldik." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          İstanbul'da bedelli askerlik yapacağını söyleyen Tarık Emir Tekin, muhabirlerin, "Nereye düştünüz?" sorusuna "Biraz uzağa düştüm. Evim Fenerbahçe'de, ben de Maltepe'ye düştüm!" sözleriyle esprili bir yanıt vermişti.

        • 6

          SEVGİLİSİ İLE BİRLİKTE ANNESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

          Öte yandan Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz yıl sevgilisi Sofia ile birlikte annesi Şevval Sam'ı Cihangir'de ziyaret etmişti. Bu sırada açık bir otoparkta karavanı üzerinde çizim yapan Sam, kendisine sürpriz yapan oğlu ve onun sevgilisiyle ayaküstü sohbet etmişti.

        • 7

          "DEDİKODUSUNU YAPMAYALIM"

          Oğlunun sevgilisi Sofia ile bir araya gelen Sam, "Gelininizle tanıştınız." yorumuna şu şekilde cevap vermişti:

          'Gelininiz' demek için çok erken. Hayat nasıl akacak bilmiyorum. 6 yıl öncesinden tanıyorum Sofia'yı. Şimdi burada dedikodusunu yapmayalım. Evlilik için çok erken. Oğlum kariyerini yeni koruyor.

        • 8

          ANNESİNİN İZİNDEN GİTTİ

          Annesinin izinden giderek oyuncu olan Tarık Emir Tekin ise Şevval Sam'ın 1993–1999 arasında evli kaldığı Beşiktaşlı eski futbolcu Metin Tekin ile birlikteliğinden dünyaya gelmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa