Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya'dan bikinili pozlar - Magazin haberleri
        • 1

          Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır." diyerek söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te yine Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        • 2

          SOSYAL MEDYAYI SALLADI

          Tatilini sürdüren Sarıkaya, Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaştı. Takipçilerinden yoğun ilgi gören kareler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarıkaya'nın paylaşımları 30 dakikada 100 binden fazla beğeni aldı.

        • 3

          "ORASI BENİM EVİM"

          Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum, daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" demişti.

        • 4

          "BERGEN" FİLMİNDE YOK

          "Acıların kadını" lakabıyla tanınan arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alan ancak pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen filmde Serenay Sarıkaya rol alacaktı. Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle "Bergen" rolünü canlandırmayacağını açıklamıştı.

        • 5

          Ünlü oyuncu, "Sevgili arkadaşlar, iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa