Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Senden Daha Güzel 9. bölüm izle! FOX TV Senden Daha Güzel 9. son bölüm tek parça kesintisiz izle!
        • 1

          İlk bölümü 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği Senden Daha Güzel 9. yeni bölümü ile ekrana geldi. Merak içinde beklenen yeni bölüm izleme ekranını ve bölümden fotoğrafları sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar...

        • 2

          SENDEN DAHA GÜZEL SON BÖLÜM İZLE!

          Senden Daha Güzel 9. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Senden Daha Güzel son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        • 3

          SENDEN DAHA GÜZEL 9. BÖLÜM ÖZETİ

          Emir’in yaralanmasıyla birlikte Efsun en büyük travmasıyla yüzleşir. Efsun, uzun yıllardan sonra ilk defa cerrahi bir müdahalede bulunur. Bu kazanın Emir'de kalıcı bir etkisi olup olmayacağı ise muallaktadır.

          Emir ve Efsun’un kendilerini korumak için söyledikleri nişanlandıkları yalanı yerel bir haber olmaktan çıkar, bu yalanın İstanbul’daki kliniği etkileyecek sonuçları olur. Efsun’un babası Ferdi’nin kliniği ziyareti ise Efsun’un hayatında büyük değişiklere neden olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa