Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin Şekerci ile İbrahim Selim evleniyor mu? Açıklama yaptılar - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yaşadıkları sürpriz aşkla gündeme gelen Selin Şekerci-İbrahim Selim çifti, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı.

          Yürüyüş yaparken görüntülenen ikili, muhabirlerle sohbet etti. Tatilin güzel geçtiğini ifade eden Şekerci, rol aldığı 'Yeşilcam' adlı dizinin ikinci sezonunun da çekileceğini söyledi.

        • 2

          "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

          Özel hayatlarıyla ilgili konuşan çift, her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi. Şekerci ile Selim, "evlilik" soruları karşısında ise, "Biz bilmeyiz öyle şeyleri..." diyerek, kahkaha attı.

        • 3

          "GÜNÜMÜZDE DURUM BU"

          Okan Bayülgen'in, "Fenomenlerin hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar..." yorumu İbrahim Selim'e hatırlatıldı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Günümüzde durum bu. Sosyal medyadan ilerliyor her şey. Okan Bey kötülemek istememiştir ya da sözlerinde samimi değildir." diye konuştu.

        • 4

          "İBRAHİM YOKKEN KONUŞALIM"

          Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı "Yatağımı kimseyle paylaşamam." sözleri hakkında ise Şekerci, "Bunları İbrahim yokken mi konuşsak acaba?" diyerek, güldü.

        • 5

          "NASIL ŞAKA?"

          Yeni bir aşka yelken açan Selin Şekerci-İbrahim Selim çifti, geçtiğimiz aylarda soluğu Marmaris'te almıştı. Tatil sezonunu açan ikiliden ilk fotoğraf gelmişti.

          Şekerci, Selim ile birlikte yer aldığı bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, eğlenceli paylaşımına, "Hanımlar, beyler! Selin Selim ile Bu Gece'nin konuğu İbrahim Şekerci..' Nasıl şaka?" ifadelerini not düşmüştü.

        • 6

          "SENİ ÇOK SEVİYORUM"

          Şekerci, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı. Oyuncu, "İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler. Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm. Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur. Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin." ifadelerini kullanmıştı.

          Selin Şekerci, ayrıca Selim'e, "Seni çok seviyorum." sözleriyle seslenmeyi de ihmal etmemişti.

        • 7

          "YİNE Mİ SEN GELDİN!"

          Öte yandan ünlü oyuncu hakkında merak edilenlerini anlatmıştı. Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti.

          Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine "Yine mi sen geldin!" dediklerini dile getirmişti.

        • 8

          "ISRARLA SINAVLARA GİRİYORDUM"

          Şekerci, "Her sene ısrarla giriyordum sınavlara. Hatta hiç unutmam bir jüri üyesinin, 'O zaten dizilerde oynuyor, gitsin televizyona iş yapsın. Onda tiyatro enerjisi yok' dediğini duymuştum. Sonra o jüri üyesi benim oynadığım bir dizi için seçmelere girdi. Başka bir şey söylememe gerek yok bence" sözleriyle kahkahalara boğmuştu.

        • 9

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa