Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Sefo ile Melisa Döngel aşk yaşıyor' iddiası! Sefo ile Melisa Döngel aşk mı yaşıyor? Son dakika magazin haberleri
        • 1

          Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Döngel'in yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi. Döngel'in şarkıcı Sefo ile birliktelik yaşadığı öne sürüldü.

        • 2

          Çift, geçtiğimiz günlerde birlikte Sapanca'da vakit geçirdiği anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tatile çıktıkları konuşulan ikili, Çamurlu yollarda off-road yaptığı anları yayınladı.

        • 3

          Sefo ile Melisa Döngel'in bu paylaşımları 'aşk' iddialarını gündeme getirdi. Ancak çift, henüz konuyla alakalı bir açıklamada bulunmadı.

        • 4

          "SEVGİLİM OLSA SÖYLERİM" DEMİŞTİ

          Öte yandan Döngel, geçtiğimiz yıl basın mensuplarının özel hayatıyla ilgili sorularına, "Sevgilim olsa söylerim. Haberiniz olur" şeklinde yanıt vermişti.

        • 5

          "BANA VAKİT AYIRAN YOK"

          Daha önce yaptığı başka bir açıklamada kalbinin boş olduğunu da dile getiren Melisa Döngel, "Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok, şaşırıyorum" demişti.

          Fotoğraflar: Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa