Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seçil Gür: Serdar Ortaç kripto para dünyasına girmedi - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Serdar Ortaç, önceki gün sevgilisi Seçil Gür ile birlikte Levent'teki stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden popçu, 'Best of Serdar Ortaç' albümünün hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

          Ortaç, "Ozan Çolakoğlu 22 tane şarkı seçti. Sanatçıları da o belirliyor. İrem Derici, Seçil Gür, Gülşen gibi şarkıcılar olacak" dedi.

        • 2

          "SERDAR OYNAMIYOR"

          51 yaşındaki şarkıcı, geçmişte kumar yüzünden 50 milyon dolara yakın para kaybettiğini açıklamıştı. Serdar Ortaç'a, "Gülben Hanım, girdiği kripto para borsasında aldığı hisselerin düşmesinin ardından 'Sormayın, tepetaklak olduk' demişti. Siz de oynuyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Muhabirlere yanıt veren Seçil Gür, "Hayır, Serdar oynamıyor" ifadelerini kullandı.

        • 3

          "MORALİM BOZUK"

          Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takılan şarkıcı Gülben Ergen, son dönemde yatırım yaptığı kripto paradan zarar ettiğini açıklamıştı.

          Şarkıcı, "Moralim bozuk, sormayın. Tepetaklak olduk. Gitti giden. Kküçük küçük kayıplar. Zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz, neyin yatırımını yapacağız? Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          "BEN ÖYLE BİR PARA KAZANMIYORUM"

          Ergen, kripto paranın güvenli yatırım olarak görülmediği iddialarıyla ilgili sorular üzerine ise, "Ben öyle bir para kazanmıyorum, öyle bir yatırım yapacak gücüm de yok, zaten bir senedir çalışmıyoruz ama dünya buraya göz kırpıyorsa, Elon Musk da boşuna konuşmuyor. Bir şekilde bu yürüyecek. Bir yatırımsa ve dünya bundan bahsediyorsa bunu tanımak ve bilmek lazım" şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          THODEX DEPREMİ!

          İnternet sistemlerini kapatan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıkması piyasada deprem etkisi yaratmıştı. Özer, 2 milyar dolar mağduriyette yüksek tutara karşı çıkarak yurda dönüp devlet birimleri ile işbirliği yapacağını söylemişti. Borsanın kapanması ile mağdur olan 391 bin yatırımcının avukatlarından Oğuz Evren Kılıç, Thodex'te birkaç gündür para transferi sıkıntısı olduğunu, en son sitenin kapatıldığını ve yatırımcılar arasında panik başladığını söylemişti. Bu durum kısa süre önce Çiftlikbank adıyla yaptığı dolandırıcılıktan sonra Uruguay'a kaçan Tosuncuk adı konulan Mehmet Aydın'ı da hatırlattı. Buharlaşması muhtemel 2 milyar dolar Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık hikayesi olarak tarihe geçmeye aday. Öte yandan Özer'in Tiran'da olabileceği de iddia edildi.

        • 6

          Özer'in, ünlü isimleri de vurgun için kullandığı ortaya çıkmıştı. Thodex'in reklam kampanyası için Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi 8 ünlü ismi kullanması, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway gibi yıldızların rol aldığı soygun filmi Ocean's 8'i akıllara getirdi. Filmde de ünlü isimler dolandırıcılar tarafından kullanılmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa