Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sayısal Loto Son dakika: AÇIKLANDI! Sayısal Loto sonuçları belli oldu 21 Eylül 2022? Sayısal Loto büyük ikramiyesi ne kadar, kaç lira? Sayısal sonucu sorgulama ekranı
        • 1

          Sayısal Loto'da haftanın ikinci çekilişi için geri sayım sona erdi. Yurdumuzun dört bir yanında binlerce vatandaşımızın şansını denediği çekilişin sonuçları araştırılmaya başladı. İşte 21 Eylül 2022 Sayısal Loto kazandıran numaralar...

        • 2

          SAYISAL LOTO'DA BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

          21 Eylül 2022 Çılgın Sayısal Loto çekilişi 140 milyon lira olacak.

        • 3

          21 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI:

          1 - 3 - 41 - 43 - 49 - 86

          JOKER 62 + SÜPERSTAR 56

        • 4
        • 5

          Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

          Çılgın Sayısal Loto, www.Millipiyangoonline.com , Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ve tüm bayilerden oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

          Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

          Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

        • 6

          Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

          Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

        • 7

          Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

          6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa