Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Büyükşehir Gençlik Meclisi üyeleri tarafından Halfeti ilçesine daha önce hiç gitmemiş gençler için bir gezi etkinliği yapıldı.

        Şanlıurfa sınırları içerisinde yaşayan tüm gençlerin sorunlarını araştırarak yardımlaşmayı, dayanışmayı, karşılıklı sevgi ve saygıyı kuvvetlendirmek amacıyla çeşitli aktiviteler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Halfeti’yi görmeyen gençler için tur düzenlediler.

        Şanlıurfa’da “Sakin Şehir” olarak da bilinen Halfeti ilçesine gelen yaklaşık 100 kişilik genç doğa yürüyüşü yaparak Halfeti’nin doğal güzelliklerini keşfetti.

        Halfeti’de olmazsa olmazlardan biri olan tekne turuna da katılan gençler sular altında kalan tarihi alanları inceleme fırsatı buldular. Bol bol fotoğraf da çektiren gençler, Halfeti’nin tarihi ve turistik mekanlarına hayran kaldılar.

        “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” diyerek Şanlıurfa gençliğine desteklerini her durumda sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e de teşekkürlerini hep bir ağızdan söyledikleri “İyi ki varsın Zeynel Başkan” sloganıyla ileten gençler gönülleri fethetmeye daima hazırız mesajı verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa