Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kapsamında “Anadolu KonferanslarıYunus Emre Şanlıurfa” programına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Gürer Gülsevin ve beraberindeki heyet, Vali Abdullah Erin’i ziyaret etti.

        Vali Erin tarafından makamda ağırlanan Prof. Dr. Gülsevin, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Vali Erin’e TDK tarafından bastırılan Divanı Lügat’it Türk sözlüğünü ve kurum tarafından son çıkarılan yayınları hediye etti. TDK heyetini ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Vali Erin de kendisine hediye edilen kitapları inceleyerek, Prof. Dr. Gülsevin ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa