Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için üniversite hazırlık kurslarını yeniden hizmete sunarak, öğrencileri hayallerine hazırlıyor.

        Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın, gençlerin eğitimine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kursu, yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Sayısal ve eşit ağırlık alanlarında yürütülen hazırlık kurslarında, öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için her türlü imkan sağlanıyor. Ders, soru çözümleri ve deneme sınavlarıyla ilgili yardımlar alan öğrenciler, kendilerine sağlanan imkandan dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezindeki kütüphane ve çalışma salonlarından da öğrencilerin yararlanacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa