Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dilerken, esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

        Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir arya gelmeye devam ediyor. Baydilli’ye esnaf ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de eşlik ederken, Atatürk Bulvarı ve Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret edildi. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, esnafın genel talep ve sorunlarını dinleyerek not aldı. Çözümü mümkün olan taleplerin hemen çözümü için Baydilli talimat verirken, diğer sorunlar da not alınarak çözümü için çalışma başlatılacağı bildirildi. Karaköprü’ye hizmet ederken burada yaşayan vatandaşları ve esnafı da önemsediklerini kaydeden Baydilli, esnaf ziyaretleriyle ilçedeki hizmet ve çalışmalarla ilgili bir nevi istişare ettiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa