Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'nın Halfeti ilçesinde uçurumdan yuvarlanan otomobilinde 1 gün sonra fark edilerek hastaneye kaldırılan Dilara Köseoğlu´nun (22) tedavisi devam ediyor. Göğüs kafesinde ezilme olduğu ve omzunun çıktığı belirlenen Köseoğlu´nun genel sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

        Kaza, cumartesi akşamı Halfeti ilçesi yakınlarında meydana geldi. Halfeti'ye gezintiye giden, özel hastanede çalışan Dilara Köseoğlu yönetimindeki 63 ACR 618 plakalı otomobil, ilçe girişinde bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak taklalar atıp, uçurumdan yuvarlandı. Ters dönen otomobilde sıkışan Dilara Köseoğlu, saatlerce kurtarılmayı bekledi. Köseoğlu´nun otomobilini pazar günü öğle saatlerinde bölgedeki bir çiftçi, traktörle arazisine giderken fark etti. 

        Çiftçinin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı otomobilden çıkarılan Köseoğlu, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Köseoğlu, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Dilara Köseoğlu´nun göğüs kafesinde ezilme olduğu ve omzunun çıktığı belirtildi. Tedavisi süren ve Köseoğlu'nun genel sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2021-06-22 12:22:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa