Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek: Eşim François-Henri Pinault yokken onunla yatıyorum - Magazin haberleri
        • 1

          İki yıl önce eşi François-Henri Pinault'a Sevgililer Günü hediyesi olarak Kering isimli baykuşu veren Salma Hayek, evcil hayvanı ile kurduğu bağ hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

        • 2

          "BİRLİKTE YATIYORUZ"

          Baykuşu ile birlikte televizyon izlemeyi sevdiğini söyleyen Hayek, birlikte meditasyon yaptığını hatta eşi şehir dışındayken birlikte yattıklarını belirtti.

          54 yaşındaki oyuncu, "Kering ile televizyon izlerken çok eğleniyorum. Odanın içinde uçuyor ve bazen kafama ya da televizyona konuyor. Ne izlediğimizi gerçekten umursamıyor, ama bu birkaç yıldır devam ediyor. Her şeyi birlikte izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

        • 3

          "KUTSANMIŞ HİSSEDİYORUM"

          Baykuşuyla ilgili, "Meditasyona girdiğim an, kıpırdamıyor" diyen Hayek, "Onunla aynı odada olmak bile büyüleyici. Bazen, bana gerçekten yakın olduğunda, bana sürtündüğünü hissedebiliyorum, bu gerçekten güzel. Ve kendimi çok kutsanmış hissediyorum" dedi.

        • 4

          SIRRINI AÇIKLAMIŞTI

          Geçen yıl paylaştığı bikinili fotoğraflarla genç kızlara adeta taş çıkaran Hayek'in fit kalabilmek için basit reçeteler uyguladığı ortaya çıkmıştı.

          Mirror'a konuşan Salma Hayek, "Yogayı seviyorum ve 5 dakikalık, tüm vücudumu çalıştıran bir egzersiz rutini icat ettim. Ertesi gün ağrı oluyor ama yaparken bunu hissetmiyorsunuz" demişti. Bir çocuk annesi Hayek, her ne kadar orta yaşlı olmayı sevdiğini söylese de yaşlandıkça kendisini zorlamanın güçleştiğini belirtmişti.

        • 5

          "30'DAN NEFRET ETMİŞTİM!"

          Meksikalı oyuncu, "Yaşımı seviyorum. 54 yaşında olmayı seviyorum. Bu bir başarı. 30'uma bastığımda bundan nefret etmiştim. Bir kriz yaşamıştım. Fakat 50'li yaşlarıma bayılıyorum. Her şeye sahipmişim gibi hissediyorum. Gerçekten memnunum ve huzurlu hissediyorum ama gelişme konusunda her zaman takıntılı olacağım. 'Tamam, şimdi bunu başardın, nasıl daha iyi olmaya ve hayatında farklı yönlerde gelişmeye devam edebilirsin?' diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          2017'de vizyona giren 'Belalı Tanık' (The Hitman's Bodyguard) filminin devamı niteliğindeki 'The Hitman's Wife's Bodyguard' filminde yer alan Meksikalı aktris zorlu sahnelerin hepsinin altından kendisinin kalktığını ve bunun epey eğlenceli olduğunu ifade etmişti.

        • 7

          Salma Hayet "Dövüş sahnelerine bayılıyorum. Bu filmde en sevdiğim şey birkaç adamla tek başıma dövüştüğüm rutindi. Çok eğlenceliydi" diye konuşmuştu.

        • 8

          'DESPERADO' İLE ÜNLENDİ

          1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

        • 9

          2009 YILINDA EVLENDİ

          Birçok yapımda rol alan oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, Valentina Paloma adında bir kızları bulunuyor.

        • 10
        • 11

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa