Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan 9 milyonluk değişikli
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 2018 yılında futbolu bırakan Sabri Sarıoğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gözlük dükkanları olan ikili, kendi mağazalarında şoför değişikliği yaptı.

        • 2

          Hız ve adrenalin tutkusuyla bilinen Yağmur Sarıoğlu, 9 milyon TL değerindeki spor arabasıyla bekleyen eşinin yanına yanaştı. Birbirleriyle selamlaşan çift, sonrasında ayrıldı.

          Direksiyonun başına geçen eski futbolcu, gaza basarak hızla oradan uzaklaştı.

        • 3

          "GELEN TEKLİF OLURSA DEĞERLENDİRECEĞİM"

          Daha önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sabri Sarıoğlu, "Antrenör kursumu bitirdim, gelen teklif olursa değerlendireceğim. Şimdilik herhangi bir proje yok arkadaşlar. Halihazırda olan dükkanlarıma gidiyorum." diyerek, sözü eşine bırakmıştı.

        • 4

          "TEKRAR UÇUŞLARA BAŞLAYACAĞIM"

          Yağmur Sarıoğlu ise, "Ben de tekrar uçuşlara başlayacağım. Birkaç eksiğimi tamamladıktan sonra hazırım." ifadelerini kullanmıştı. Ardından kısa süren sohbet sonrası muhabirlere teşekkür eden çift, kendilerini bekleyen özel araçlarına yönelmişti.

        • 5

          3 ÇOCUKLARI VAR

          Öte yandan 2010'da nikah masasına oturan futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot Yağmur Sarıoğlu, 2020'de üçüncü çocukları Saran'ı kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Çiftin Sare ve Sarp adında iki çocuğu daha bulunuyor.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa