Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Börek Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Börek Görmek ve Yemek Anlamı Nedir?

        Rüya yorumu uzmanlarına göre rüyada börek görmenin cömert bir kişiliği yansıttığına ve her zaman ihtiyacı olan insanlara yardım etmek istediğinize inanılır. Bu anlamda çeşitli böreklere rüya tabirleri bulunmaktadır.

        Rüyada Börek Görmek

        Rüyada börek görmek, beklenmedik bir misafirinizin geleceğine ve size güzel haberler getireceğine işarettir. Ancak börek, eşyalarla dolu bir masanın üzerindeyse bir kişinin size verdiğinden çok şey beklediğiniz ve bu konuda çok hayal kırıklığına uğradığınız anlamına gelebilir.

        Rüyada Börek Yemek

        Rüyada böreği kızartmadan veya fırınlamadan yediğinizi görmek, işinizde canınızı sıkan konuların üstesinden geleceğinize ve sorunların ortadan kalkacağına delalettir. Rüyada börek yemek, ömrünüz uzun da olsa hastalık ve problemler yaşayabileceğinize delalettir. Hamurun çok sert olduğunu görmek, ömrünüzün uzun olacağına, ufak tefek hastalık ve sıkıntılarınız olsa da bu sıkıntıların sizi fazla etkilemeyeceğine delalettir.

        REKLAM

        Rüyada Börek Yapmak

        Rüyada börek yapmak için hamur yoğurduğunu görmek; işlerinizde başarılı olacağınıza, başarılarınızın çevrenizdeki bir kadın tarafından gıpta ile bakılacağına delalettir. Hatta kıskanç bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Rüyada börek pişirmek bir arkadaşınızın veya aile üyenizin sizden para isteyip yardım edeceğine delalettir. Sonuç olarak sizi mutlu edecek bir olayla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.

        Rüyada Börek Açmak

        Rüyada börek açmak, kalabalık bir ortama gireceğinize ve iş hayatınızdaki başarılarınızın konuşulacağına delalettir. Bu konuşmalar sizi olumlu yönde etkileyecektir. Bir bezle hamuru yaydığınızı görmek, işlerinize emek harcayacağınıza ve tüm işlerinizi zamanında ve başarıyla tamamlayacağınıza işarettir.

        Rüyada Pişmiş Börek Görmek

        Rüyada pişmiş börek görmek olumlu işaretlere sahiptir. Erkeğin yanan bir fırında böreğin pişmiş olduğunu görmesi, kendisi ve ailesi için büyük bir refah zamanının yaklaştığına; eğer börek iyi pişmişse veya gayet taze bir börekse hasta kişilerin şifa bulacağına delalet eder. Aynı zamanda müjde içeren rüyalar arasında yer alır.

        Rüyada Birinin Börek Yaptığını Görmek

        Rüyada birinin börek yaptığını görmek, seyahat etmeyi sevdiğinizi gösterir. Açık fikirli ve çok hoşsun. Kendinizi kolayca başkalarının yerine koyabilir ve onların bakış açısını anlayabilirsiniz. İyi bir dinleyici olduğunuz ve yargılayıcı olmadığınız için insanlar sizinle konuşmaya eğilimlidir. Rüyada börek yapan birini görmek, vicdanlı ve merhametli olduğunuzu gösterir. Börek yapan birini görmek, şehvetiniz harekete geçtiği anda aşık olma eğiliminde olduğunuzu gösterir. Çok kararlı ve bağımsızsınız.

        Rüyada Kıymalı Börek Görmek

        Rüyada kıymalı börek görmek rüyayı gören kişinin oldukça hayırlı bir kısmetle karşılaşacağına işaret eder. Bu anlamda eğer hayatında zaten birisi varsa o kişiyle kısa vadede nişanlanabileceği ve evlenebileceği şeklinde yorumlanır. Ek olarak bu birliktelikten iyi huylu çocukları olacağı ve düzgün şekilde yetişecekleri tabir edilir.

        Rüyada Ispanaklı Börek Görmek

        Rüyada ıspanaklı börek görmek, iş hayatında sıkıntısız zamanların geleceğini sembolize eder. Bu bağlamda azmin ve çalışkanlığın önemine vurgu yapılır. Rüya sahibinin aldığı her sorumlulukta görevlerini maksimum performansla yerine getireceğine delalet eder. Tüm bunlarla beraber kendi parasını kazanırken herhangi bir zorluk olmayacağını ve rahat bir yaşam süreceği şeklinde tabir edilir.

        Rüyada Peynirli Börek Görmek

        Rüyada peynirli börek görmek, kişinin dolgun paralar kazanacağına ve bu kazancın helal olacağına işaret eder. Üstelik bu parayı oldukça hayırlı amaçlarla çeşitli alanlarda kullanılacağı sinyali de verilmektedir. Bu anlamda haramdan uzak durulacağı söylenir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa