Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Birini Hamile Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Tanıdık Birini Hamile Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Tanıdık Birini Hamile Görmek

        Rüyada tanıdık birini hamile görmek, gelecek şeylere karşı dikkatli olmanız gerektiği konusunda sizi uyarır. Ama korkmayın, bu rüya size sadece bazı şeylerin hayatınızı değiştireceğini, hayatınıza olumlu şeylerin geldiğini ve olumlu değişikliklere sahip olmak için onlarla nasıl yüzleşeceğinizi ve onları en iyi şekilde karşılamanız gerektiğini söyler. Öte yandan, rüyada birini hamile görmek, hayatınızdaki önemli bir aşamanın sona erdiğini veya gerçekten önemli bir tarihi endişeyle beklediğinizi de söyler.

        Kızınızın hamile olduğunu hayal etmekten bahsedecek olursak, babaanne veya anneanne olma arzunuz olabilir. Elbette sizin için büyük bir mutluluk anı, çünkü istekleriniz yerine geliyor ve elbette bir bebeğin gelişi her zaman memnuniyetle karşılanır. Ama bu sizin çocuğun değil, en azından şimdilik. İçiniz rahat olsun; çünkü bu annelikten değil, yaşam projelerinden bahseden bir rüyadır.

        Rüyada Akrabayı Hamile Görmek

        Rüyada akrabayı hamile görmek endişe verici olabilir. Çünkü bilinçaltınız, o kişinin şu anda tavsiyenize veya desteğinize ihtiyacı olduğunu size iletmeye çalışır. Büyük olasılıkla, o kişi mevcut sorunlarını çözmek için kime başvuracağını bilmiyor ve ona vereceğiniz yardım, elbette o aile üyesinin sizin için kim olduğuna ve ikinizin arasındaki bağa bağlı olacaktır.

        REKLAM

        Rüyada aileden birinin hamile olduğunu görmek Bu, ona karşı hissettiğiniz sevgi ve diğer olumlu duygularla ilgili olabilir. Hamilelik, bolluk ve refahın sembolüdür, dolayısıyla o kişi hakkındaki düşünceleriniz bunu temsil eder. Bu rüya o kişinin başarılı olmasını dilemek olarak yorumlanır. Sevginizi ve sevginizi onunla paylaşın, çünkü yarın ne olacağını asla bilemezsiniz.

        Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek

        Rüyada arkadaşını hamile görmek durumunda gerçek hayattaki kız arkadaşın olsun ya da olmasın, bu oldukça olumlu bir anlam ifade eder. Unutma, rüyalar illaki gerçek olmaz. Bu nedenle, bu rüya size doğru yolda yürüdüğünüzü gösterir. Yaşadığınız zor zamanlar ne olursa olsun, bunca zamandır verdiğiniz emeklere değdiğini sandığınızdan daha kısa sürede göreceksiniz. Bütün bunlar size bağlı olacak, hedefleriniz ve hayalleriniz için mücadele ettikten sonra hep hayal ettiğiniz başarıya ulaşabileceksiniz.

        Rüyada Bekar Birinin Hamile Olduğunu Görmek

        Rüyada bekar birinin hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin kısa vadede büyük aşklara yelken açacağı anlamına gelir. Hatta bu aşkın sonucunda bir evlilik dahi gerçekleştirilebilir. Bir diğer bakış açısına göre ise yaşamında oldukça pozitif adımların atılacağı ve güzel olaylara tanık olacağı şeklinde yorumlanır.

        Hamilelikle ilgili rüyalar, özellikle bekarken genellikle hayatta uyanmanın bir göstergesidir. Sembolik olarak gelişme aşamasında olan yaşamda yeni bir aşamaya hazır olduğunuzu ifade eder. Örneğin; yeni bir kariyer veya yeni bir ilişki gibi hayattaki yeniliği gösterir. Bu nedenle, bu rüyalar pratik olarak aynı şeyi ima eder. Muhtemelen beklediğiniz yaklaşan bir doğum olduğu anlamına gelmez. Başka bir yorumu da birisi kafanıza bir fikir koyduğunda, bunun sizi onun üzerinde düşünmeye sevk etmeye başlaması olabilir. Fikri düşünmeye başlarsınız ve bunun genel fizibilitesini görmeye çalışırsınız. Tohumun ekildiği ve bebeğin daha sonra gebelik dönemine girdiği hamilelik süreci ile yeni fikirlerin filizlenmesi eş anlamlıdır.

        Rüyada Hamile Olmayan Birini Hamile Görmek

        Rüyada hamile olmayan birini hamile görmek, hayatınızda gelişen yeni bir şeyi temsil eder. Yeni bir düşünce tarzı, yeni fikirler, yeni hedefler, projeler veya yeni bir yaşam durumu... Bir rüyada hamilelik, hayatınızın bir şeylerin daha fazla arttığı veya üretildiği bazı alanlarını da yansıtır. Hayatınızdaki bir değişiklik veya hedef hakkındaki duygularınızı belirtir. Hamilelik rüyaları tipik olarak hayatınızda büyüme ve gelişme aşamasında olan başka bir şeyle bağlantılıdır veya direkt sizi de temsil edebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa