Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Russell Crowe'un zayıflama çabası! - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, oyuncu sevgilisi Britney Theriot'a evlilik teklif etmeye hazırlanıyor. "New Idea" ve "Woman's Day" adlı dergiler, 57 yaşındaki Crowe'un evlilik öncesinde kilo vermeye başladığını öne sürdü.

        • 2

          Woman's Day dergisi, konuyla ilgili, "Russell, kilo vermek için elinden geleni yapıyor. Nikahta elinden gelen en iyi haliyle yürümek istiyor" diye yazdı. Kaynaklar, takıntılı bir tacizciyi canlandırdığı "Unhinged" filmi için kilo alan Crowe'un sıkı bir şekilde formda kalan kız arkadaşına ayak uydurabilmek istediğini ekledi.

        • 3

          Çift, henüz nişanlanmamış olsa da, ünlü oyuncuya yakın olanlar, evlenme teklifinin an meselesi olduğunu ifade etti. Kaynaklar, Russel Crowe'un eski eşinden ayrıldıktan sonra "Nihayet yaralarını iyileştirdiğini" ve "O büyük adımı tekrar atmaya hazır" olduğunu da dile getirdi.

        • 4

          2003-2018 yılları arasında şarkıcı Danielle Spencer ile evli olan Crowe, sevgilisi Britney Theriot ile ikinci evliliğini yapmaya hazırlanıyor. İkili, 2013 yılında "Broken City" adlı filmin setinde tanışarak sevgili olmuştu.

          Crowe’un önceki evliliğinden Charlie ve Tennyson adında iki oğlu bulunuyor.

        • 5
        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa