Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Robert De Niro, sevgilisi Tiffany Chen ile el ele Beyaz Saray'a gitti - Magazin haberleri
        • 1

          Oscar ödüllü 80 yaşındaki usta oyuncu Robert De Niro, 45 yaşındaki sevgilisi Tiffany Chen ile birlikte Beyaz Saray'daki özel bir davette boy gösterdi.

        • 2

          Çift, ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafından Japonya Başbakanı Fumio Kishida onuruna düzenlenen yemeğe el ele katıldı.

        • 3

          Beyaz Saray'daki davette; Robert De Niro siyah bir smokin giyerken, Tiffany Chen ise beyaz bir elbise tercih etti. Davete Apple CEO'su Tim Cook, NASA yöneticisi Bill Nelson ve Amazon'un kurucusu Jeff Bezos gibi dünyanın önde gelen politikacıları ve iş insanları da katıldı.

        • 4

          Robert De Niro ile Tiffany Chen ile 2014'te, başrolünü oynadığı 'The Intern' filminin setinde tanışmıştı. Çiftin, 9 yıl sonra da kızları Gia Virginia Chen De Niro dünyaya geldi. Robert De Niro böylelikle 79 yaşında 7'nci kez baba oldu.

        • 5

          Robert De Niro, 1976'da Diahnne Abbott ile evlenmişti. De Niro, Abbot ile kariyerindeki önemli filmlerden biri olan 'Taksi Şoförü' setinde tanışmıştı. Robert De Niro, Abbott'ın kızını evlat edinerek, soyadını vermişti. Çift, evlendikten kısa bir süre sonra ikinci çocukları Raphael De Niro, dünyaya gelmişti.

        • 6

          Diahnne Abbott ve Robert De Niro’nun evliliği, ünlü oyuncunun 1988’de model Toukie Smith ile birliktelik yaşamaya başlamasıyla sona ermişti. Çift, 1995'te taşıyıcı anne aracılığıyla ikiz oğulları Aaron Kendrick ve Julian Henry’ye kavuşmuştu. İkili, ikizlerinin doğumundan bir yıl sonra da ayrılmıştı.

        • 7

          Robert De Niro’nun ikinci ve son evliliğini, 1997’de Grace Hightower ile yapmıştı. Çift, ilk oğulları Elliot’un 1998’de doğumunun ardından boşanmış ancak 2004’te yeminlerini yenileyerek, 20 yıldan uzun bir süre birlikte kalmayı başarmışlardı.

          Fotoğraflar: Mega

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa