Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Son dakika: Monaco Prensi Albert'in eşi Prenses Charlene ile kraliyet arasında milyon euroluk anlaşma
        • 1

          Fransız medyası, 64 yaşındaki Monaco Prensi Albert'in, 44 yaşındaki Prenses Charlene'i 'kamu etkinliklerinde yanında tutabilmek için' mümkün olan her şeyi yaptığını öne sürdü.

        • 2

          Fransız Voici dergisi, Charlene'nin hafta sonu yeniden ertkinliklerde görünmesinin tüm Kraliyet gözlemcileri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Ancak dergiye göre prenses bir anda geri dönmedi, çok gizli bir sözleşme sonrasında bu katılımlar gerçekleşti.

          Derginin iddialarına göre sözleşme maddeleri arasında, Albert'in Charlene'e yılda 12 milyon euro (yaklaşık 194.1 milyon TL) ödemesi de yer alıyor.

        • 3

          Paris Match Belgium ise iddiaları kendi kaynaklarından da doğrulayarak "Prens Albert, halka açık etkinliklerde yanında görünmesi için prensese düzenli bir miktar ödeyecek. Charlene'in sözleşmeye bağlı olarak katılmak zorunda kalabileceği etkinlikler arasında F1 Grand Prix ve Rose Yardım Balosu yer alıyor" dedi.

        • 4

          Monte Carlo'da Kraliyet'e yakın bir kaynak Mail Online'a "Elbette Prenses çok büyük avantajlardan yararlanıyor, ancak hazır nakit para kendisine garanti edilmiyor. Çok zor bir dönemden geçti, bu yüzden Charlene'in garantili geliri denemesi ve kendini güvenceye alması mantıklı olur" yorumunda bulundu.

          Prenses Charlene ve kocası Prens Albert, yedi yaşındaki ikizleri Prenses Gabriella ve Prens Jacques ile geçen Cumartesi günü uzun zaman sonra ilk kez birlikte Sainte Dévote Rugby Turnuvası'na katılmıştı.

        • 5

          2021'DE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

          Monaco Prensi Albert’in 2021'in başından bu yana ülkesi Güney Afrika’da olan eşi Prenses Charlene Eylül ayında hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süredir ailesini göremeyen Prenses Charlene, geçtiğimiz günlerde ülkesine dönerek ailesine kavuşmuş ancak tekrar tedavi altına alındığı açıklanmıştı.

        • 6

          Prenses Charlene'in babasının 'kızım çok savunmasız durumda' açıklaması ve prensesin çocuklarının doğum gününe dahi katılamaması, 'gizemli hastalığı' ve sağlık durumuna ilişkin tartışmaları artırmıştı.

          Son olarak Fransız gazeteci Pilar Eyre'in Dubai’de bir makyaj sırasında prensesin yaralandığını iddia etmesi ve bu yüzden ortalarda görünmediğini açıklaması gözleri saraya çevirmişti. Konuyla ilgili spekülasyonların ardından saraydan yapılan açıklamada, prensesin "tatmin edici ve güven verici bir şekilde iyileştiği, ancak sağlığının tamamen iyileşmesi birkaç ay daha sürebileceği" ifade edilmişti.

        • 7

          PASKALYA'DA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

          Kasım ayından bu yana ortalıkta görünmeyen Prenses 6 ay sonra ailesi ile bir araya gelmişti. Paskalya Bayramı için ailesiyle bir araya gelen Monaco Prensesi, çocukları ve eşiyle olan karesini Instagram'dan da 'Paskalya Bayramınız Kutlu Olsun' notuyla paylaşmıştı.

          Prensesin tedavisinin tamamen bitip bitmediği ise açıklanmamıştı.

        • 8

          MUTSUZ PRENSES OLARAK ANILIYOR

          Eski Olimpik yüzücü Charlene Wittstock'un Monaco Prensi Albert ile evliliği de olay olmuştu. 2011'de evlenen çiftin düğününden hemen önce Prens Albert'in evlilik dışı çocukları ortaya çıkmıştı. İddialara göre Charlene evlenmekten vazgeçti ve kaçmak istedi.

        • 9

          Düğünden önce de Charlene'in üç kez saraydan kaçmaya çalıştığı basına yansımış ancak düğün beklendiği tarihte gerçekleşmişti.

          Ancak düğün sırasında Charlene'in mutlu görünmemesi ve sürekli olarak ağlaması 'mutluluktan değil mutsuzluktan ağlıyor' yorumlarına yol açmıştı.

        • 10

          Sonrasında da eşinin yanında sürekli mutsuz görünen ve evlilikten sonra "prenses" unvanını alan Charlene, basında "mutsuz prenses" olarak anılıyor.

        • 11
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa