Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Feyza Aktan konuştu! Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın kavga görüntüleri! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Özcan Deniz 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Çift sonrasında da çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş ve Özcan Deniz de oğlunun velayetini alabilmek için mahkemeye başvurmuştu.

        Çift arasındaki gerginlik sürerken, Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan tarafından darp edildiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Aktan’ın Deniz’e tokat attığı ve kıyafetini parçaladığı görülüyor.

        İddialara göre; Özcan Deniz, 15 Eylül günü oğlunun okula gitmediğini öğrenmesi üzere soluğu eski eşi Feyza Aktan’ın evinde aldı. Deniz’in eve gitmesinden bir süre sonra, ikili arasında tartışma yaşandı. Evin kapısının önünde yaşanan tartışmada, Aktan, Deniz’e tokat atarak kıyafetini parçaladı. Yaşanan olayın ardından Deniz, karakola giderek Aktan’dan şikayetçi oldu. İkilinin tartışma anları ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

        "ÇOCUĞA VURMA!"

        Dava dosyasına giren görüntülerde, Deniz’in ‘oğlumun kıyafetini giydir, elimi cimcikleme’ dediği, Aktan’ın ise ‘bıktım senden’ diye bağırdığı duyuluyor. Aktan’ın Deniz’e tokat attığı ve kıyafetini parçaladığı anlar da görüntüde yer alıyor. Görüntülerde, Deniz’in ‘çocuğa vurma’ diye bağırdığı, Aktan’ın ise ‘kameraların önünde neyin şovunu yapıyorsun’ dediği duyuluyor.

        FEYZA AKTAN: PİŞMAN DEĞİLİM!

        Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Feyza Aktan ise, pilman olmadığını açıkladı. Aktan, "Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntüler de yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım. Sevgiler..." dedi.

        HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

        Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada geçtiğimiz ay hakim karşısına çıktı. Deniz suçlamaları reddederek "Velayet davasında beni zor duruma sokmak için bunları yapmaktadır. Boşanma davasını ben açtım. Şiddet görmüş bir kadın olarak boşanma davası açmadı" dedi.

        "SÖYLEDİĞİMİZ HER ŞEY DOĞRU"

        Şikayetçi Feyza Aktan ise "Söylediğimiz, dilekçede yazdığımız her şey doğru. Sarıyer’deki eylem 2017 yılının sonu veya 2018’in başında gerçekleşti. O sırada evli değildim, hamileydim. Basında eski sevgilisiyle görüştüğüne dair bir haber gördükten sonra evi terk ettim. Sonra beni ikna etti, eve gittim. Evdeyken tartışmalarımız devam etti. Tartışma sırasında boğazımdan tutup duvara yapıştırdı. O süreçte vücudumda herhangi iz bırakan bir darp olmadı, aileler de araya girdi ve kendisi de pişman olduğunu belirttiği için barışıp evlendik. Eğer vücudumdaki yaralar belirgin olsa dahi darp raporu almazdım çünkü çocuğuma karşı sorumluluklarım vardı" dedi. Aktan, "Göcek’te küçük bir tartışma yaşadık. Yaz ayıydı ve doğum yapmıştım. Bebeğim 40 günlüktü. ’Bavulları topla İstanbul’a döneceğiz’ dedi. Ben de İstanbul’a dönemeyeceğimi söyledim. Olayın büyüyeceğini düşündüğüm için ’Antalya’ya kız kardeşlerimin yanına gideceğim’ dedim. O da ’Sen benim karımsın yanımda benimle gelirsin’ diyerek darp etti. Beni itti ve yere düştüm, daha sonrasında da ayağıyla vurdu. Bu süreçte de rapor almadım. Rapor almamamın sebebi de çocuğuma karşı olan sorumluluğumdur yine. Haziran 2019’da Almanya’da darp olayı oldu. Olay günü çocuk sebebiyle aramızda bir anlaşmazlık yaşanmıştı. Daha sonra sanık odaya girerek çocuğu aldı ve beni kolumdan tutarak duvara vurdu. Çeşitli darplarda bulundu. O tarihte darp raporu almamamın nedeniyse ilk kez gittiğim bir ülke ve yabancı dil bilmiyor olmam. Türkiye’den aldığım darp raporuyla, sanığın ağabeyinden korktuğum ve sanığın da çocukla ilgili duygusal şantajları nedeniyle şikayette bulunmadım. O dönemde yaşım küçüktü ve korktum. Anlaşmalı boşandığımız için de bu raporu davaya dahil etmedim" diye konuştu.

        DURUŞMA ERTELENDİ

        Mahkeme, darp raporu alınan hastaneye müzekkere yazılarak, raporların istenmesine karar verdi. Tarafların bir sonraki celse tanıklarını hazırlamasına hükmeden mahkeme, duruşmayı erteledi.

        REKLAM

        KARAR 14 ARALIK'TA

        Özcan Deniz'in, Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davasının dördüncü duruşması da dün görüldü. İstanbul 17. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada Özcan Deniz, Feyza Aktan ve tarafların avukatları hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı. Özcan Deniz, adliyeye ağabeyi Ercan Deniz ve kız kardeşi Sibel Semerci ile birlikte gelirken, Feyza Aktan ise annesi ile geldi.

        Duruşmada Özcan Deniz’in kız kardeşi Sibel Semerci ile Feyza Aktan’ın annesinin de aralarında olduğu 3 tanığın dinlendiği öğrenildi.

        Yaklaşık 2 saat süren duruşma çıkışı, Feyza Aktan’ın avukatı, "Dosya karara çıkmadı arkadaşlar, 14 Aralık’a kaldı. 14 Aralık’ta karar celsesi olacak. Tanıkların dinlenmesi bitti, inşallah o gün haklı ve doğru bir karar çıkacak" dedi. Duruşma çıkışı Özcan Deniz ise, "Sadece ertelendi, sonuç çıkmadı" diyerek bir açıklama yapmadı.

        "SEN KREDİ KARTI DEĞİLSİN!"

        Mahkeme sonrasında sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulunan Özcan Deniz, "Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi kredi kartı değilsin! Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla göz yaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum! Bastığın toprağa, aldığın nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin." mesajını yayınladı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa