Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oğulcan Engin ve Miray Daner aşk mı yaşıyor? Birlikte görüntülendiler - Magazin haberleri
        • 1

          Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren ilişkisini sonlandıran Oğulcan Engin'in adı daha sonra da YouTuber Ala Tokel ile aşk yaşamıştı. Tokel ile birlikteliği kısa süren Engin'in gönlünü şimdi de oyuncu Miray Daner'e kaptırdığı iddia edildi.

        • 2

          tv100'ün haberine göre; Oğulcan Engin'in ünlü oyuncu ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, dün akşam Emirgan'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

          Sosyal medyada birbirlerini takibe alan Oğulcan Engin ile Miray Daner, konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama bulunmadı.

        • 3

          "EZGİ'YE SORUN"

          Öte yandan Ezgi Eyüboğlu, iki yıldır aşk yaşadığı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Oğulcan Engin, ayrılık sorularına, "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun." yanıtını vermişti.

        • 4

          "BU SORUNUN CEVABI BENDE DEĞİL" DEMİŞTİ

          Ünlü oyuncu, "İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

          Eyüboğlu, "Ben kendi adıma değer bilen, sahip çıkan, emek veren, tüketmeye değil, yaşatmaya çalışan biriyim. Onun için bu sorunun cevabı bende değil." demişti.

        • 5

          "ZAMANLA ÖĞRENİYORUZ"

          Ezgi Eyüboğlu, ödün vermek konusundaki soruyu, "Birçok şeyden ödün verdim geçmişte... Değdiği de oldu değmediği de. Yaşayarak öğreniyoruz zamanla..." diye yanıtlamıştı.

        • 6

          TAKİBİ BIRAKTILAR

          Ayrılığa rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, aralarındaki son bağı da koparmıştı. Engin ve Eyüboğlu sosyal medyada karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

          Mutlu birlikteliklerini sık sık gözler önüne seren çiftin neden ayrıldığı ise hala merak konusu.

        • 7

          Oyuncu Miray Daner de bir dargın bir barışık aşk yaşadığı meslektaşı Kubilay Aka ile ilişkisini geçtiğimiz yıl ağustos ayında bitirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa