Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O kız dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? O Kız'ın oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?
        • 1

          Content House tarafından yapılan O Kız dizisinin seyirciyle buluşmasına çok az bir zaman kaldı. Özlem Günhan yönetmenliğinde çekilen "O Kız" dizisinin senaryosu Sırma Yanık'ın kaleminden çıktı. İşte, çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak dizi hakkında bilgiler...

        • 2

          O KIZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

          O Kız dizisinin ne zaman başlayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Resmi tarih belli olur olmaz haberimizde yer alacak...

        • 3

          O KIZ DİZİSİNİN KONUSU

          Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan Erkan Petekkaya, O Kız'da 'Kadir'e hayat verecek Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

        • 4

          O Kız dizisi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Tamer

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa