Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicola Anne Peltz'in açıklamaları David Beckham'ı sinirlendirdi: Bu kadar drama bize yeter! - Magazin haberleri
        • 1

          İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, geçtiğimiz nisan ayında Miami'de nikah masasına oturmuştu.

        • 2

          Evlendikten sonra eşiyle birlikte kayınpederi Nelson Peltz'in, Los Angeles'taki 11 milyon dolarlık malikanesinde yaşamaya başlayan Beckham, aynı zamanda ünlü oyuncunun soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlamıştı.

        • 3

          İngiliz ve ABD basınında öne sürülenlere göre; David ve Victoria Beckham, oğullarının eşinin soyadını almasından memnun olmamış ve bunu da sosyal medyada düğünle ilgili paylaşımlarında sürekli oğullarının adını 'Brooklyn Beckham' şeklinde anarak belli etmişti.

        • 4

          "ARALARI BUZ GİBİ!"

          Page Six'in haberine göre; ailelere yakın bir kaynak, Nicola Peltz ile Victoria Beckham'ın arasının gerçekten "buz gibi" olduğunu ileri sürmüştü. Bu durumun özellikle de düğün hazırlıkları sırasında zirveye çıktığı iddia edilmişti.

        • 5

          "DÜĞÜN PLANLARINA KAYINVALİDESİNİ KARIŞTIRMADI"

          Aynı kaynak, Nicola Peltz'in Brooklyn Beckham ile düğününü planlarken kayınvalidesini hiç hesaba katmadığını, fikrini almadığını hatta onunla hiç konuşmadığını ileri sürmüştü. Kaynak, "Nicola, Victoria'nın düğün planlamasının bir parçası olmasını istemedi. Victoria'ya bu konuda hiçbir ipucu vermedi. Aralarındaki iletişim en alt düzeydeydi" diye konuşmuştu. Ayrıca Peltz'in düğününde kayınvalidesinin tasarlayacağı gelinliği giymek istemediği iddiaları ortaya atılmıştı.

        • 6

          AYLAR SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

          Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozmuştu. Ünlü çift, Grazia USA ile yaptığı röportajda merak edilen konuya açıklık getirmişti.

        • 7

          "BENİMLE HİÇ BAĞLANTI KURMADI" DEMİŞTİ

          Peltz, düğünde aslında gelinliğini Victoria Beckham'ın tasarlamasını planladıklarını ama sonra bunun gerçekleşmediğini söylemişti. Nicola Anne Peltz, "Gelinliğin tasarımı konusunda iletişimdeydik ama birkaç gün geçti ve benimle hiç bağlantı kurmadı. Sonra Victoria, annemi aradı ve atölyesinin gelinliğimi hazırlayamayacağını söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

          "BUNDAN SONRA OLACAKLAR SANA BAĞLI"

          Ancak, Nicola Anne Peltz'in bu açıklamaları Beckham David Beckham'ı kızdırdığı ileri sürüldü. RadarOnline'ın haberine göre; röportajın yayınlanmasından sonra Beckham da düğünden bu yana yaşanan gerilim nedeniyle 23 yaşındaki oğluyla yüzleşmek zorunda kaldı.

          İddiaya göre; David Beckham oğluna "Biz bu ailede böyle yapmayız" dedi. 47 yaşındaki Beckham, bunun ardından da oğluna şu sözleri sarf etti: Bundan sonra olacaklar sana bağlı. Ama bu kadar drama bize yeter!

        • 9

          "KİRLİ ÇAMAŞIRLARI TOPLUMUN GÖZÜ ÖNÜNDE YIKIYOR"

          Siteye konuşan bir kaynak, gelini Nicola'nın açıklamaları, David Beckham'ı dehşete düşürdüğünü belirtti. Bu kaynağa göre Beckham, gelininin "ailenin kirli çamaşırlarını toplumun gözü önünde yıkıyormuş gibi göründüğünü" söyledi.

        • 10

          "ÇOK GÜZEL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM"

          Peltz, ayrıca konuyla ilgili "Victoria'nın tasarladığı gelinliği giymeyi planlıyordum. Gerçekten de kayınvalidemin benim için yarattığı o gelinliği giyeceğim için çok heyecanlıydım. Çok güzel olacağını düşünüyordum" ifadelerini kullanmıştı.

          Victoria Beckham'ın gelinliği hazırlayamayacağını söylemesinden sonra annesi Claudia ve kendi stilisti ile iletişime geçtiğini belirten Nicola Peltz Beckham, "Maalesef kayınvalidem gelinliğimi hazırlayamadı. 'Peki bundan sonra ne olacak?' diye düşündüm" demişti.

          Ünlü oyuncu, gelinliğini daha sonra tasarımlarını sevdiği bir modaevinden seçtiğini ifade etmişti.

        • 11

          OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE KENDİSİNİN TASARLADIĞI ELBİSEYİ GİYDİ

          Fakat düğünde başka bir ayrıntı da vardı. Victoria Beckham, oğlunun düğününde kendi tasarladığı bir elbiseyi giymişti. Aynı zamanda yakın arkadaşları Eva Longoria, Nadia Ferreria, Zanna Roberts Rassi ve küçük oğlu Romeo'nun o dönemdeki sevgilisi Mia Regan da tasarımı Beckham'a ait olan kıyafetlerle düğüne katılmıştı.

        • 12

          "BU SÖYLENTİLER KALBİMİ KIRDI"

          David ve Victoria Beckham'ın harika bir kayınvalide ve kayınpeder olduğunu ifade eden Nicola Anne Peltz "Benim asla Victoria'nın tasarımı olan bir elbiseyi giymek istemediğimin iddia edilmesi kalbimi kırdı" diye konuşmuştu. Peltz, sonra da insanların böyle düşündüğünü ama bunun doğru olmadığını vurgulamıştı.

        • 13

          "ÖNCELİĞİM KARIM!"

          Brooklyn Beckham ise bütün bu söylentiler hakkında ise şu ifadeleri kullanmıştı:

          Dürüstçe söyleyebilirim ki karım benim birinci önceliğim. Ve ben onu üzgün görmeyi asla istemem. Biz yüzde 100 birbirimizin arkasındayız ve yolumuza böyle devam ediyoruz.

          Fotoğraflar: AP, Reuters, Splash News.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa