Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Dalkılıç'tan ayrılan Sitare Akbaş'tan açıklama: Herkesin yolu açık olsun - Magazin haberleri
        • 1

          Şarkıcıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Sitare Akbaş, yaklaşık sekiz ay süren birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Ünlü şarkıcının Akbaş'tan ayrıldıktan sonra oyuncu adayı Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü.

        • 2

          Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Önceki akşam bir davete katılan Sitare Akbaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, "Tatildeydim, yeni geldim. Berlin oradan da Amsterdam'a geçtim. Dilimi geliştirmek aynı zamanda yeni projeler için yakında bir Amerika seyahatim olacak" dedi.

        • 3

          "HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN"

          Akbaş, Dalkılıç ile biten ilişkisi hakkında da "Herkesin yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

        • 4

          İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

          Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde Boz ile Armutlu'daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmişti.

        • 5

          Murat Dalkılıç ile Çağla Boz, çıkışta basın mensuplarına yan yana görüntü vermemek için çok çaba sarf etmişti.

        • 6

          İkili, adeta köşe kapmaca oynamıştı. Dalkılıç, Boz'u mekandan kendi otomobiliyle gönderdi. Ünlü oyuncu daha sonra da oradan mekanın arka kapısından taksi ile ayrılmıştı.

        • 7

          YÜZÜNÜ GİZLEDİ

          Çağla Boz, gazeteciler kendisini çekerken suratını gizlemişti. O anlar, objektiflere böyle yansımıştı.

        • 8

          ESKİ SEVGİLİSİNİN ROL ARKADAŞIYLA AŞK YAŞADI

          Öte yandan Murat Dalkılıç'ın, eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

        • 9

          "İMZAYA BAĞLI YAŞAMAK İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ

          Dalkılıç, daha önce de "Evlilik düşüncesi var mı?" sorusuna, "Şu an öyle bir düşüncemiz yok. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum. Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var, her şey yolunda. Evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum" yanıtını vermişti.

        • 10

          AŞK BAŞLADI, DOSTLUK BİTTİ

          Hande Erçel de sürpriz bir hamlede bulunmuştu. Erçel, eski aşkı ile yeni bir ilişkiye başlayan yakın dostu Sitare Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı.

          Hande Erçel'in ardından Akbaş'tan da karşı hamle gelmişti. Sitare Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne sermişti.

        • 11

          "DOSTÇA AYRILDIK"

          Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, iki yıl önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa