Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mila Kunis ile Ashton Kutcher'dan 'banyo' itirafı: Çocuklar iyice kirleninceye kadar bekliyoruz - Magazin haberleri
        • 1

          2015 yılında nikah masasına oturan Mila Kunis (37) ile Ashton Kutcher (43), çocukları Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

        • 2

          Ünlü çift, çocuklarını doğduklarından bu yana her gün yıkamadıklarını açıkladı.

          Dax Shepard ve Monica Padman'in sunduğu Armchari Expert adlı yayına konuk olan ikiliden Mila Kunis, "Yeni doğan bebeklerini her gün yıkayan bir ebeveyn olmadım." diye konuştu. Kunis, eşiyle birlikte çocuklarını sadece üzerlerinde belirgin bir kir gördükleri zaman yıkadıklarını belirtti.

        • 3

          "BENİM ÇOCUKLUĞUMDA SICAK SUYUMUZ YOKTU"

          Padman'ın, Mila Kunis'e yönelttiği günlük duş alma ile ilgili soruya ünlü oyuncu, "Benim çocukluğumda sıcak suyumuz yoktu. Bu yüzden de çok fazla duş almazdım." yanıtını verdi. Kunis, Ukrayna'nın Chernivtsi kentinde doğdu ve hayatının ilk yedi yılını orada geçirdi.

        • 4

          "KİRLİ DEĞİLLERSE YIKAMANIN BİR ANLAMI YOK"

          Mila Kunis, 6 yaşındaki kızı Wyatt ve 4 yaşındaki oğlu Dimitri için de kendi çocukluğundaki bu alışkanlığını sürdürdüğünü belirtti. Kunis, "Eğer çocukların kirli olduğunu görüyorsanız, temizleyin. Aksi halde bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

        • 5

          "YÜZLERİNİ HER GÜN YIKIYORUZ"

          Iowa'da doğup, büyüyen Ashton Kutcher ise koltuk altı ve kasıklarını her gün yıkadığını ve başka bir şey yapmadığını anlattı. Ünlü çift, çocuklarının yüzlerini ise her gün yıkadığını anlattı.

        • 6

          "EŞİM UZAYA GİTMEME İZİN VERMEDİ"

          ABD'li oyuncu Ashton Kutcher, geçtiğimiz günlerde ünlü iş insanı Richard Branson'un şirketi Virgin Galactic ile uzaya gitme hazırlığında olduğunu fakat eşi Mila Kunis'in izin vermediğini dile getirmişti.

        • 7

          "AKILLICA BİR KARAR DEĞİLDİ"

          Kutcher, Kunis'in kendisini uyardığını ve küçük çocuklarını düşünmesi gerektiğini ifade etmişti. Aktör, konuyla ilgili, "Biletim vardı fakat daha sonra bunu satmak durumunda kaldım. Uzaya gitmek, ailem açısından akıllıca bir karar değildi. Sonuçta küçük çocuklarım var." demişti.

          Kutcher, buna rağmen hayatının bir noktasında uzaya yolculuk edeceğini de sözlerine eklemişti.

        • 8

          "MİRAS BIRAKMAYACAĞIZ"

          2019'da bir radyo programına katılan Kutcher, "Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar. Gelecekte de bunun farkında olmayacaklar. Çünkü bildikleri tek yaşam şekli bu." demişti.

          Ashton Kutcher, Kunis ile kendisinin sahip oldukları maddi birikimi yardım vakıfları başta olmak üzere bu tür yerlere harcayacaklarını sözlerine eklemişti.

          Çocuklarının becerikli olmasını istediğinin de altını çizen Kutcher, girişimci bir ruhları olmasını umduğunu belirtmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa