Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCANSoner AYDIN/ MERSİN, (DHA)MERSİN'de, teröre finans sağlayan ve uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik dron ile helikopter destekli operasyon düzenlendi. Aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi, 2 şüpheli de gözaltına alındı.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapanlara ve teröre finans sağladıkları tespit edilen, 'torbacı' olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. 6 aylık çalışma sonucu Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 50 adrese, dron ve helikopter destekli 500 personelin katılımı ile operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyon kapsamında, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrıca 2 terör şüphelisi de operasyon kapsamında yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Merkez Mustafa ERCAN-Soner AYDIN

        2022-05-18 09:45:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa