Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediyesi, yıllarca hiç dokunulmamış yerleşim alanlarının yanı sıra, zaman içinde yıpranan ve zarar gören onlarca sokağı da asfalt ve kilit taşı ile yeniliyor.

        Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, merkezkırsal ayırımı yapılmadan her mahalleye ihtiyacını duyduğu altyapı hizmeti veriliyor. Yıllarca hiç dokunulmamış sokaklarda çalışma yürüten ekipler, zaman içinde yıpranan ve vatandaşların yaşamını güçleştiren sokakları da kilit taşları ile döşeyip tamamen yeniliyor.

        Farklı mahallelerde onlarca sokak yenilendi

        Gerek personel sayısı gerekse iş makineleri ve araçgereç açısından güçlendirilen fen işleri ekipleri, Bahçe, Mahmudiye, İhsaniye, Nusratiye, Kiremithane, Kültür, Güneş, Gündoğdu, Yeni Mahalle, Siteler, Karaduvar ve Yeşilçimen mahallelerinin onlarca sokağında asfalt yama, kilit taşı, kaldırım, karo, bordür yenileme ve beton dökümü çalışmaları gerçekleştirdi.

        Iğdır’a yeni kadastral yol açıldı

        Belirledikleri çalışma planı ve programı kapsamında Akdeniz’in dört bir yanına hizmet veren fen işleri ekipleri, ilçenin kırsal yerleşim bölgelerinden biri olan Iğdır Mahallesinde de yeni bir kadastral yol açma çalışmasına tamamlayıp, bölge sakini vatandaşlar ve üreticilerin ulaşımını kolaylaştırdı.

        Öte yandan, ekiplerin hizmetlerini memnuniyetle takip eden mahalle sakinleri; yaşadıkları sıkıntıları sona erdiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Fen İşleri Müdürlüğü ve saha ekiplerine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa