Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu.

        Sorumluluk alanındaki yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları yenileyerek, ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

        Bu kapsamda Akdeniz ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahalle yolunda asfalta hazırlık çalışmalarını tamamlayan ekipler, kısa süre içinde sıcak asfalt serimine başladı. 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahalle Muhtarı Hulki Ateş, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve zemini oldukça kötü durumda olan mahalle yolunda yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Seçer’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa