Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yıl dönümünü pop müzik sanatçısı Buray’ın konseriyle kutlayacak. Buray, 29 Ekim Cuma akşamı Akbelen Mahallesindeki Koray Aydın Stadında Mersinlilerle buluşacak.

        Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir açıklama yaparak, cumhuriyet coşkusunu her zaman olduğu gibi hep birlikte yaşayacaklarını belirtti ve Mersinlileri Buray konserine davet etti. Başkan Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 98’inci yılını Buray konseri ile kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimizi cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Millet olmak demek tek ses, tek yürek olmak demektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gücüyle cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek” dedi.

        Tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramını da kutlayan Yılmaz, “Cumhuriyeti yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Başta cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa