Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta araç trafiğinin yanı sıra yaya geçişlerinin de yoğun olduğu Atatürk Caddesi üzerindeki Sunay Atilla Üstgeçidini yeniliyor. Özel gereksinimli bireylerin de rahatça kullanabileceği yeni yaya üst geçidinde, her iki yönde de olacak şekilde çift taraflı inişçıkış yapılabilen 2 asansör yer alacak.

        Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardan bu yana üzerinde bulunan yürüyen merdivenin sürekli arızalanmasından dolayı vatandaşların şikayetlerine neden olan Sunay Atilla Üstgeçidi, platformunun tamamen sökülmesinin ardından yeni proje ile yeniden yapılandırılıyor.

        Üstgeçitte montaj çalışmaları sürüyor

        Başlatılan yeni yürüyen merdivenli ve asansörlü geçit projesi için temel kazı çalışmaları tamamlandı. Son teknolojik ekipmanların kullanıldığı yeni projede ana aksam montaj çalışmaları yerine getiriliyor. Üzerinde her iki yönde de olmak kaydıyla çift taraflı inişçıkış yapılabilen, ayrıca özel gereksinimli bireyler ve ileri yaş almış yurttaşlar tarafından da kullanılabilecek iki asansörün bulunduğu, estetik görünümlü yaya üstgeçidinde son teknolojik malzemeler kullanılıyor.

        Güvenlik kameraları ve LED aydınlatmalarının yer alacağı yeni yaya üst geçidi projesi tamamlandığında demiryolu ağı nedeniyle vatandaşların zorunlu geçiş yaptıkları söz konusu bölgede yaya güvenliği sağlanmış olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa