Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ÜNAL/ MERSİN, (DHA)MALATYA'da doğum günü olan 1 Aralık'ta denetleme görevi sırasında trafik kazasında şehit olan komiser yardımcısı Ramazan Tülek (42), memleketi Mersin'in Bozyazı ilçesinde toprağa verildi.

        Şehit komiser yardımcısı Ramazan Tülek için Tekmen Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin eşi Birgül, oğlu Ahmet Sencer (1), annesi Ayşe, babası Kadir Tülek ve kardeşleri ile İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Vali Ali Hamza Pehlivan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, belediye başkanları ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Üniformasını giydiği eşinin fotoğrafını da elinde taşıyan Birgül Tülek, törende gözyaşı döktü. Öz geçmişi okunan Ramazan Tülek, kılınan cenaze namazının ardından Paşakonağı Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Mersin / Bozyazı Mithat ÜNAL

        2022-12-03 17:05:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa