Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür Retrosu nedir ve burçlar üzerinde etkileri neler? Merkür Retrosu hangi burrçları etkiler?
        • 1

          Merkür retrosu son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Şans ve bereket sembolü olan Jüpiter gezegeninin Koç burcuna geçmesi sonrasında Merkür gerileyerek İkizler burcundaki hareketini devam ettirecek. Gökyüzü ve astroloji olaylarını yakından takip eden kişiler özellikle iletişim, elektronik aletler ve, anlaşmayı temsil eden Merkür'ün geri gittiği dönemlerde aşk, arkadaşlık, iş ilişkileri gibi konularda etkisini gösteren Merkür retrosunun ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte, 2022 Merkür Retrosu tarihleri ve burçlar üzerindeki etkileri...

        • 2

          MERKÜR RETROSU NEDİR?

          Merkür Retrosu yani gerileme anlamına gelen olayların bütününe denmektedir. Bir gezegenin geri harekette olması demek, aslında yörüngesinde yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında da geri gidiyor gibi olmasından kaynaklanır. Bir gezegen gerilediği zaman astrolojik olarak dinlenme, yerinde sayma durumundadır.

        • 3

          MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NELERDİR?

          Merkür Retrosunun yönettiği alanlar, aktiviteler iyi çalışamaz ve bir çok alanda kargaşalar ortaya çıkar. Merkür Retroları senede iki veya üç kez olabilir. İletişim gezegeni olduğu için hayatımızda önemli rol oynamaktadır. Merkür'ün yönettiği alanlar sadece iletişim değildir.

          En önemlileri; iletişim, düşünce, haberleşme, yazma, teknoloji, seyahatler, ticaret, reklam, kitap ,senaryo ve yazılı kaynakları da yönetir. Merkür Retro'su İletişim gezeni varsayıldığı için, gündelik yaşantımızı bütünüyle etkileyebilir.

          Tüm burçlar aslında bakarsanız bundan az da olsa etkilenecektir. Diğer yandan hayatımızdaki karışıklığa son vermek için Merkür retrosu mükemmel bir zamandır. Her şey kötüye gidiyor gibi görünse de hayatımızdaki fazlalıklardan kurtulabileceğimiz bu dönemi iyi değerlendirmemiz gerekir. Merkür retrosu döneminde sık sık yanlış anlaşılmalar, iletişim kopuklukları ve aksaklıklar yaşanabilir. Ayrıca teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir, bilgilerde sorun çıkabilir.

        • 4

          MERKÜR RETROSU NE ZAMAN?

          Her yıl iki veya üç kez gerçekleşen Merkür Retrosu 2022 yılında 4 kez gerçekleşecek. En yakın Merkür Retrosunun 11 Mayıs ile 4 Haziran arasında gerçekleşemesi bekleniyor. 2022 Merkür Retrosu tarihleri:

          15 Ocak Merkür Retrosu

          11 Mayıs Merkür Retrosu

          10 Eylül Merkür Retrosu

          30 Aralık Merkür Retrosu

        • 5

          11 MAYIS - 4 HAZİRAN MERKÜR RETROSU

          4 Haziran günü sona ermesi beklenen Merkür Retrosu, Boğa ve İkizler burcunda gerçekleşecek. 2022 yılının 2.retrosunda, yanlış anlaşılmalardan dolayı gerginlikler yaşanabilirken bazı iletişim becerilerinde körelme de gözlemlenebilir. Bu dönemde gerçekleşen tartışmalarda sert tavırlardan uzak durulmalıdır.

          11 Mayıs – 4 Haziran Merkür Retrosu'ndan etkilenecek burçlar:

          Kova

          Balık

          Aslan

          Başak

        • 6

          11 EYLÜL - 3 EKİM MERKÜR RETROSU

          10 Eylül tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek Merkür Retrosu, 3 Ekim günü Başak burcunda tamamlanacak. Bu dönemde çevrenizde ilişkiler, iş, aile ve arkadaşlık alanlarında iletişim problemleri yaşanabilir. Gerektiği durumlarda içinize kapanabilir veya soğuk bir iletişim tarzı benimseyebilirsiniz. 11 Eylül Merkür Retrosu, kararsızlıklar ve alınganlıklar yaşayabileceğiniz tehlikeli bir dönem olarak değerlendirilebilir.

          11 Eylül – 3 Ekim Merkür Retrosu'ndan etkilenecek burçlar:

          Yengeç

          Oğlak

          İkizler

          Yay

        • 7

          30 ARALIK - 19 OCAK MERKÜR RETROSU

          30 Aralık günü başlayacak 2022'nin son retrosu 19 Ocak 2023 tarihinde son bulacak. Gerileme döneminde bunalmış hissedebilir ve 2023 yılına kasvetli bir ruh haliyle giriş yapabilirsiniz. Retro döneminde yanlış anlaşılmalar, ruhsal bunalımlar ve tartışmalar gündemzinizde olabilir. Yakınlarınızı karşı daha hoşgörülü davranabilirsiniz.

          30 Aralık'ta Merkür Retrosu'ndan etkilenecek burçlar:

          Koç

          Terazi

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa