Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Ali Erbil pişman oldu: Boşboğazlık yaptım - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'de güneşli havanın keyfini çıkardı. "100 yıllık Yeniköylüyüm. Babam, dedem buralı" diyerek sahile attığı sandalyede oturan ünlü şovmen, deniz manzarası eşliğinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        • 2

          "TORUNUMU KUCAĞIMA ALAMADIM"

          Pandemi nedeniyle torununu çok fazla göremediğini ve özlemini dile getiren Mehmet Ali Erbil, "Torununa yaşadığı uzaktan görüyorum daha kucağıma alamadım. Allah'tan iki aşımı da oldum. O yüzden daha güvendeyim. Hastaneye gidip yatıyorum. Öncesinde test yaptırıyorlar." diye konuştu.

        • 3

          "BUNA DA ŞÜKÜR"

          Kaçış sendromu hastalığı sonrası yürümekte güçlük çeken Erbil, yürümesini İbrahim Tatlıses'e benzetti. Erbil, "Biraz yürümemde dengesizlik var. İbrahim Tatlıses gibi yürüyorum. Buna da şükürler olsun." dedi

        • 4

          "ÇARKIFELEK İLE DÖNERSEM ANLAMLI OLUR"

          Mehmet Ali Erbil, yeniden program yapmak istediğini ifade ederek şöyle konuştu: "Bir iki teklif var. Ben de istiyorum ekranları, çok özledim. Bir de nostalji olarak Çarkıfelek ile dönersek çok daha anlamlı olur. Haftada iki gün düşünüyorum. Bizim gibi eğlence programları daha cazip hale gelecek."

          Pandemi nedeniyle kira almakta güçlük çektiğini söyleyen Erbil, "Allah'tan bankaya 4 küsür milyon lira koymuşum." diyerek espri yaptı.

        • 5

          "BÖYLE BİR AÇIKLAMAYA GEREK YOKTU"

          Ünlü komedyen, yıllar önce Nefise Karatay ile bir dergiye verdiği pozdan yaşadığı pişmanlığı dile getirmişti. Erbil, bunun hatırlatılması üzerine yaptığı açıklamayı boşboğazlık olarak nitelendirdi. Erbil, "Böyle bir açıklamaya gerek yoktu. Benim içimde yıllardır bir vicdan azabıdır. Yaptığım bir yanlıştı. Dünyada bunu sanıyorum Brad Pitt ile Angelina Jolie yapmıştı. Biz de Türkiye’de öncü olalım dedik." şeklinde konuştu.

        • 6

          "NEFİSE KIZIMI ARADI"

          Ünlü şovmen, "Hastanede olduğunuz dönemde Nefise Karatay sizi aradı mı?" sorusuna, "Nefise çok hayırlı bir insandır. Beni değil de kızım Sezin'i aramış, onunla konuşmuş. O vefalıdır, Allah onu hep mutlu etsin" yanıtını vermişti.

          Erbil ve Karatay, 2001 yılında nikah masasına oturması beklenirken yollarını sürpriz bir şekilde ayırmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa