Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Ali Erbil'e kardeşi Mustafa Erbil desteği - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve 235 gün yoğun bakımda kalmıştı.

        • 2

          Zor günleri geride bırakan Erbil, İstinye Park'ta görüntülendi. Aracından kardeşi Mustafa Erbil'in desteğiyle inen 64 yaşındaki ünlü şovmen, kendisi için getirilen tekerlekli sandalyeye oturdu.

          Birlikte yemek yiyen Erbil kardeşler, daha sonra alışveriş yaptı. Basın mensuplarına teşekkür etmekle yetinen Mehmet Ali Erbil, soruları yanıtsız bıraktı.

        • 3

          "YÜRÜYEMEYECEKSEM FİŞİMİ ÇEKİN"

          Ünlü şovmen, hastaneden çıktıktan sonra verdiği röportajda şu açıklamaları yapmıştı:

          - Eşlerim, arkadaşlarımın dualarıyla bir tek gün başımdan ayrılmadı.

          - Türkiye'nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler.

          - Kardeşime 'Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin' dedim.

          - İlk uyandığımda Muhsine'yi çağırmışım sonra Sezin hastaneye geldi.

        • 4

          - Arkadaşlarım gelirdi, İbrahim ile (Tatlıses) karşılıklı her geldiğinde ağlaşırdık.

          - O vurulduğunda ilk ben gitmiştim hastaneye.

          - Kendi doktorum bile kurtulma şansımın %5 olduğunu söylemiş.

          - Biraz dinlenmek istiyorum. Sakallı bir film yapacağım, küçük bir rol sadece. O yüzden sakal bıraktım.

        • 5

          - Yoğun bakımdayken aldığım ilaçlar yüzünden kabuslar görüyordum.

          - Gördüğüm kötü kabuslar yüzünden yoğun bakımda ellerimi bağladılar. Ben ellerimi çivilediler sanıyordum.

          - Zaten duygusal bir yapım vardı hastalık sonrası daha da yoğunlaştım.

          - En yakın arkadaşlarım İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan ve Selçuk Yöntem hastane sürecimde hep yanımda oldu.

        • 6

          'TACİZ' İDDİASI

          Öte yandan 'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmen ile yazışmalarını yayınlamıştı.

          Ronay'ın, "Ahlaksızlıklar her geçen gün büyüdü! Ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip, tehdit etti." iddialarının ardından Erbil, sessizliğini bozmuştu.

          Ünlü şovmen, "Video çekmiş, bana 'Köpek' diyor. Bunun hesabını verecek. Ben mesaj atmadım. Ben klibinde oynadım, gençlere destek olmak istedim. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum! Amacı belli... Asistanım 'Bu kız sizi kullanacak' diye beni uyardı. Adalet önünde hesaplaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

        • 7

          TEDBİR KARARI ALDIRDI

          Ronay ise mahkemeye başvurarak, Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı. Avukatı Ali Furkan Tatlı ve kadın arkadaşlarıyla birlikte Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken görüntülenen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'e dava açmıştı.

          "BEN TEHDİDE ASLA PABUÇ BIRAKMAM!"

          Ronay, "Ben onunla iş yapmaya çalıştım. Ben onu her fırsatta uyardım. Onun kızının kızı yaşında olduğumu, bu tarzlarda konuşmaması gerektiğini söyledim. Sonra bana sadece iş için yaklaştı ama klip çekildikten sonra, yine absürtlükler ortaya çıktı. 'Bana kahve içmeye gel, şuraya gidelim...' Ben de kırmadan geciktirdim. 'İnşallah görüşürüz' tarzı konuştum. Birkaç gün önce niyetini açık şekilde belli etti. 'Yanımda uyu bu gece' dedi. Ben de 'Böyle bir şey mümkün değil. Yanlış kişiye mi mesaj attınız?' dedim. O da tehdit etti beni. 'Seninle ilgili videolar paylaşırım' dedi. Benim Instagram'da paylaştığım videoları kendine özel zannediyor herhalde. Beni bunlarla rezil edebileceğini ve yanına gitmemi söyledi. Ben de tehdide asla pabuç bırakmam..." diyerek, yaşanan olayı açıklamıştı.

        • 8

          "REKLAM" İDDİALARINA YANIT

          Ece Ronay, reklam yapmak için bu iddiaları uydurduğunu öne sürenlere, "Benim bunları paylaşma sebebim reklam değil. Ben bunları paylaştığımda şarkım zaten trend videolar listesinde birinciydi. Ben bunları paylaşıp, şarkımı daha yukarı çıkarmayı hedeflemedim zaten çıkabileceği en iyi yerdeydi." sözleriyle yanıt vermişti.

          Mehmet Ali Erbil'in "Z kuşağının tuzağına düştüm!" sözlerine yanıt veren ünlü isim, "Z kuşağı gerçekten akıllı. Z kuşağını aptal yerine koyamaz kimse. Z kuşağından beni seven var, sevmeyen var ama kadını hepsi destekler." demişti.

        • 9

          "50 BİN TL TEKLİF ETTİ"

          Nişanlısına 50 bin TL'lik bir teklif geldiğini ifade eden Ronay, "Beyefendinin asistanı gizli numaradan arayarak, 50 bin TL teklif etti. Zaten yaptıklarını da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı? Asistanı çok yetenekli bir insanmış..." diyerek, sözlerini sonlandırmıştı.

          TEPKİ TOPLAYAN BULUŞMA

          Ece Ronay'ın, "Erbil'in asistanı nişanlımı gizli numaradan arayarak, 50 bin TL teklif etti" sözlerinin ardından ünlü şovmen, Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir ile buluşmuştu.

          Bilir ile videosunu Instagram'dan yayınlayan Mehmet Ali Erbil, "Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i 'Bu olayları kapatalım, üstüne örtelim' diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz, hem o taraf çok rahatsız oldu. Mehmet de beni kırmadı, davetime icabet etti. Geldi, yemeğimi yedi." ifadelerini kullanmıştı.

        • 10

          "ARTIK NİŞANLIM DEĞİL!"

          Ece Ronay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup, anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış olmalı." diye konuşmuştu. Ronay, Mehmet Bilir için ise, "Sanırım artık nişanlım değil." açıklamasını yaparak yollarını ayırdıklarını ifade etmişti.

          Ronay, ayrıca Mehmet Ali Erbil'in yılların kurdu olduğunu ve nişanlısı çok saf olduğu için kandırmayı başardığını da sözlerine eklemişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa