Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Masumiyet oyuncuları isimleri! 2021 Masumiyet dizisi konusu ve karakterleri
        • 1

          MASUMİYET DİZİSİ KONUSU NE?

          Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

          MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

          Masumiyet dizisi çekimlerinin büyük bir kısmı İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan merhum iş insanı Sakıp Sabancı'nın villasında çekilecek.

        • 2

          Banu Kaya

          Asena Tuğal

          İlker Ilgaz’ın kişisel asistanı. Hırslı, yırtıcı bir plaza kadını. Bulunduğu yere aklı, çalışkanlığı ve güvenilirliği ile gelmiş, Ilgaz ailesinin kara kutusu. Kariyeri ve korumak zorunda olduğu hayat standartları dışında önemsediği tek şey, iki yıldır yasak bir ilişki yaşadığı Timur’a olan duyguları.

        • 3

          Asu Ilgaz

          Kimya Gökçe Aytaç

          Eşi ve küçük kızıyla Amerika’da yaşarken sürpriz bir kararla kızıyla beraber baba evine geri dönen, sağduyunun sesi Asu kendi problemlerini bir kenara atıyor, ailesine destek olmak için kolları sıvıyor.

        • 4

          Emel Yüksel

          Gizem Ergün

          30’larında ilerlerken annesinin erkek arkadaşını bir türlü onaylamamasının sancılarını çeken Emel, yengesine uygulanan aile içi psikolojik şiddetin paçası değil. Hala annesiyle yaşıyor da olsa ablasına kıyasla ondan daha özgür ve annesine göre daha asi.

        • 5

          İsmail Ilgaz

          Ertuğrul Postoğlu

          İşi ailesinden önce gelen eski toprak kurt bir iş insanı. Kendini sıfırdan var edip meşakkatli yollardan sınıf atlayan İsmail için mensubu olduğu topluluk her şeyden daha önemli. Ailesinden bile.

        • 6

          Hande Hancı

          Asena Keskinci

          Ela’nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande’nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş, annesinin rekabetçi yapısıyla filizlenmiş.

        • 7

          Neval Hancı

          Alayça Gidişoğlu

          Çok sevdiği kocası ve despot annesi arasında savrulup giden Neval, rekabetçi ve kıskanç mizaçlı biri. İlk bakışta annesinin hık deyicisi gibi gözükse de, çekirdek ailesiyle birlikte Gülizar’ın gölgesi altında ezilmekten mutlu değil.

        • 8

          Umut Demirci

          Ozan Kaya Oktu

          Ela’ya platonik olarak aşık olan Umut, her daim güvenli bir liman, vefalı ve fedakar bir dost. Duyguları kadar vicdanı da güçlü.

        • 9

          Gülizar Yüksel

          Rüçhan Çalışkur

          Bir gelinin başına gelebilecek en kötü şey. Kocasını genç yaşta kaybetmesinden sonra oğlu Timur’a olan düşkünlüğü hastalıklı bir hal almış. Severken öldüren cinsten bir anne. Oğlu ve kızları arasında bile evlat ayırırken, sevdiklerine ne kadar zarar verdiğinin farkında değil.

        • 10

          Timur Yüksel

          Tolga Güleç

          Hırslı bir beyaz yakalı olan Timur, annesinin 40 yaşında, iki çocuklu ama büyümeyen küçük prensi. Kariyerinde istediği atağı bir türlü yapamayan kompleksli Timur için hayatında yolunda gitmeyen her şeyin tek bir sorumlusu var; çocuklarının annesi Bahar.

        • 11

          Bahar Yüksel

          Deniz Çakır

          Genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan Bahar hayallerini ve ideallerini çoktan unutmuş, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadın. Domestik görüntüsünün altında saklı olan gücü, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla ortaya çıkacak.

        • 12

          Ela Yüksel

          İlayda Alişan

          Bahar’ın 19 yaşındaki kızı. Lise bitmiş, üniversite heyecanı başlamış. Her şeyi yapabileceğine inandığı, her yöne sapmak istediği yaşta. Yolun eeeen başında… Tipik bir Z kuşağı mensubu. Bir tıkla dünyayı değiştiririm derken olmayacak bir aşkla koşup kendi dünyası değişecek.

        • 13

          Hale Ilgaz

          Hülya Avşar

          İlker’in annesi, belgesel kanallarında gördüğümüz o yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu. Pençeleri oğlunu korumak için her an hazır. Çocuğunun babası İsmail Ilgaz’ınsa, başka türlü hayatta kalamazsın çünkü! Kibirli, snob ve ulaşılmaz kusursuz cemiyet kadını görüntüsünün altında sistematik psikolojik şiddet mağduru bir eş ve yorgun bir anne saklı.

        • 14

          Harun Orhun

          Mehmet Aslantuğ

          Steril, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek olan Harun, dünyası kızı İrem’in etrafında dönen gerçek bir ‘’süper baba’’. Babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da, Harun’un babalık sınavı yaşanacak vahşetle birlikte yeni başlıyor.

        • 15

          İlker Ilgaz

          Serkay Tütüncü

          Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist. Varlık, güç ve gösteriş içinde geçen, kişisel başarılarla taçlanan 35 yıllık hayatı bir gecede tepe taklak olurken, o güne kadar cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı 3. Sayfaya taşınacak.

        • 16

          İrem Orhun

          Deniz Işın

          Standart sosyetik güzel etiketinden ‘’içeriklerinin’’ hakkıyla kurtulmuş popüler bir influencer. Babasının prensesi. Uzun süredir bir dargın bir barışık flört ettiği İlker’le evlenmek onun için adeta yerine getirmesi gereken bir sosyal challenge.

        • 17

          Yelda Demirci

          Selen Uçer

          Bahar’ın en yakın arkadaşı, hayattaki tek sırdaşı. Peş peşe kaybettiği anne ve babasının emaneti olan erkek kardeşi Umut, Yelda’nın hayatındaki en önemli insan.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa